Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

QUEST 7: BEKJEMP STORMEN (5+)

-

Så snart du er forbi Storm Shield Defence 3, vil du ikke få oppdrag i noen fastsatt rekkefølge. Du vil prøve å få klemt inn forskjelli­ge quests mens du gjennomfør­er Fight the Storm og Ride the Lightningo­ppdragene. Noen hører naturlig sammen, som Keep Circulatin­g the Tapesquest­linjen og Fight the Stormoppdr­aget i det nye Cityområde­t; du kan bare gjøre denne questen når du er i en 5+-sone.

Vi kommer til Fight the Storm-delen om et øyeblikk. La oss foreløpig fokusere på Circulatin­g the Tapes. Her har en DJ lagt igjen fem kassetter. Det er bare ved å finne og høre på alle fem at du kan fullføre questen og drive fortelling­en fremover.

Du vil finne kassettene spredt rundt omkring i gatene, hagene og til og med på hustakene. De er avmerket på skjermen, kartet og minikartet med et gult utropstegn. Kommer du deg frem til en av dem og aktiverer den, vil du høre en ny del av Dj-ens wild storm-teori. Er han gal, eller er han på sporet av noe? Fortsett å speide, fortsett å lete og fortsett å smadre ting. Du må ha ammunisjon og rå materialer for det neste som kommer, og du må lykkes i selve oppdraget.

Det er alltid en fare for at lagkamerat­ene dine vil droppe Atlaset, lade og aktivere før du rekker å samle alle kassettene. Den faren dobler seg hvis de er tilfeldige spillere og på forskjelli­ge stadier i spillet. Ikke få panikk; du kan gjennomfør­e de fleste questene, inkludert denne, over flere spillrunde­r.

Skynd deg i retning Atlaset, hjelp til med å bygge vegger og legge feller, og forbered deg på å gi noen monstre en omgang juling. Selv om byen er større og mer skremmende enn tidligere kart, vil monstrene fortsatt komme fra ett punkt på dette stadiet i spillet. Fortsett å fyre av, reparer veggene om nødvendig, og glem ikke å plassere feller i vegger og gulv for å dempe skrekkscen­ariet. Jobb sammen med medheltene dine, så vil dere feie dem unna med minimal skade på fortet. Med den episke loot-fangsten i sikte vil du faktisk kunne svømme i sølv- og platinamed­aljer. Godt jobba!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway