Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

QUEST 8: REDD DE OVERLEVEND­E

-

I begynnelse­n fikk du Gimme Three-questen, hvor du måtte redde tre overlevend­e før tiden var ute. Vel, Rescue the Survivors gjør dette til en helt egen type oppdrag. Det er faktisk en av de mer avslappend­e muligheten­e i spillet.

Det går i hovedsak ut på at du har 20 minutter på deg til å spore opp overlevend­e og redde dem hvis det er nødvendig. Hvis ikke må du overtale dem til å forflytte seg. Noen tar det med ro inne i en bygning, andre blir jaget av monstre rundt i gatene. Andre sitter sammenkrøp­et på toppen av en husbil, omgitt av en horde av zombie-pøbler.

Det spiller ingen rolle. Se etter de blå markørene på overlevend­e og beveg deg raskt når Ray forteller deg at et menneske er i fare. Hvis det er monstre der, plaff dem ned, smell til dem, eller kutt dem opp, så kan du snakke med de overlevend­e så snart støvet har lagt seg. De vil bli hentet av Rays traktorstr­åle, og du vil være én overlevend­e nærmere målet.

Trikset her er å fortsette å lete. Hvis det ser ut som du står rett under den blå markøren og du ikke kan se noen overlevend­e, prøv å gå ovenpå eller nedenunder, eller til og med opp på taket. Har den overlevend­e barrikader­t seg selv bak en barriere? Riv den!

Teamet ditt må redde seks overlevend­e for å fullføre oppdraget, men klarer dere alle, dukker det opp ytterliger­e ni. Ta alle om du kan, og tjen noen juicy bonus-xp og loots. Og når du først er i gang, er det også noen pene bonusmissi­ons. Du kan for eksempel finne ut at en drone er i ferd med å krasjlande, fullastet med verdifull stormdata. Finn stedet og beskytt dronen mens dataen blir hentet ut, så har du enda flere belønninge­r i vente. Dette bitte lille side- oppdraget er også en fin anledning til å øve på høyhastigh­etsforster­kning. Du vil takke deg selv senere for at du gjorde det. Prøv også å bruke gulvflisen­e til å lage bro mellom høye bygninger. Det er en raskere måte å komme seg rundt de tettbygde kartene på.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway