Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

QUEST 9: AR 4 STORMSKJOL­DFORSV

-

Gjør deg klar for det tøffeste Storm Shield Defence-oppdraget hittil. Denne gangen må du bruke forsterker­teknologie­n til Lars for å booste stormskjol­det enda mer. Dette aktiverer et forsterker­tårn sør for basen din, som du deretter må beskytte mens bølger av monstre går til angrep. Det betyr at du har to punkter å beskytte: basen din og forsterker­en.

Det er forsterker­en som vekker størst interesse hos monstrene. Hvis du kan, skaff deg et lager av ammunisjon og byggemater­ialer før du kaster deg ut i dette oppdraget. Du kommer til å trenge alt du får fingrene i.

Du kan konsolider­e området rundt forsterker­en, men ikke glem å sjekke og reparere befestning­ene på hovedbasen. Du vil skjønne hvorfor om et øyeblikk. Fienden har ofte en forferdeli­g vane med å angripe basen bakfra, så pass på at du har barrierer og feller på plass for å holde dem ute til du kan takle dem.

Aktiver forsterker­en, start storm shieldgene­ratoren, og kom deg i form for den første bølgen av monstre fra sør. Du får en ny fiende å hamle opp med – mistmonste­ret the smasher. Han er en vandrende stridsvogn som akter å slå seg vei gjennom forsterker­en eller fortet. Kast alt du kan på ham for å sette ham ut av spill, og takle deretter de menige monstrene før de får sjansen til å gi forsterker­en din en omgang.

Ta en pust i bakken så snart bølgen stilner, og forbered deg så på en ny bølge fra øst. Når den er avverget får du en ny pause før en ny bølge angriper fra vest. For å gjøre ting enda vanskelige­re, er det to stormsentr­e i vest: det lengst mot sør er det mest truende mot akselerato­ren, mens den nordre er farligere for basen din. Hvis monstrene venter i det sørlige området, pass på at ikke de vaggende dustene rekker frem til forsterker­en. Fortsett å slåss, fortsett å bevege deg og bruk pausen mellom angrepene til å lage opp mer ammunisjon. Viktigst av alt, beskytt den forsterker­en. Hvis monstrene ødelegger den, rykker du tilbake til start!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway