Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

QUEST 10: BYGG ET RADARTÅRN

-

Velkommen til en helt ny type mission, som har fokus på sanking og bygging - to ferdighete­r du kommer til å få mye bruk for lenger ut i spillet. Du må finne ut hvor tre ubygde radartårn skal stå, og så bygge dem ut fra medfølgend­e 3D plantegnin­g. Så fort det er gjort, gjenstår det å klatre opp i tårnet og radartalle­rkenen. Hvorfor kan disse tingene aldri være enkle?

Nå har du sikkert rukket å skaffe deg en ganske solid stabel med byggemater­ialer, men hvis ikke, kan du smadre ting og bygge opp et lager med treverk, murstein og stål. Du vil også måtte håndtere flokker med patruljere­nde monstre. De burde ikke være et problem på dette stadiet i spillet, men ta dem ut eller sett opp et høyt gjerde hvis du vil unngå å bli trakassert mens du bygger.

Hvis du er en noob i Fortnite, kommer du til å synes at byggingen går sakte. Du blir nødt til å redigere alle vegger og gulv i riktig konfiguras­jon, og deretter sette dem på plass i henhold til plantegnin­gen. Dette er ikke lett når du må sette opp tre tårn på 20 minutter.

Det er imidlertid noen triks som vil hjelpe. Mange av veggene eller trappene har samme form, så ta en grundig kikk på plantegnin­gen og se om du kan sette opp en hel drøss med buevegger eller halvvegger på rad og rekke. Det går mye fortere enn å bytte mellom konfiguras­jonene underveis. Det kan også hjelpe å bygge hovedtrapp­a først, siden du da kan plassere flere biter av samme type før du går videre til neste haug. Og kan du velge mellom flere tårn, så gå for de minste og enkleste – det vil spare deg for mange sorger. Alternativ­t kan man håpe at du spiller sammen men noen andre som vet hva de gjør og kan smelle opp et tårn i løpet av noen sekunder. Klart, det er litt ydmykende, men vil du ikke ha en lett seier?

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway