Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

QUEST 11: AR 5 STORMSKJOL­DFORSV

-

Innsatsen øker i takt med at stormskjol­det vokser seg enda større. Du er tilbake på homebase igjen, og forsvarer stormskjol­dgenerator­en mot bølger av sinte monstre. Nå har du imidlertid et større område å ta hånd om, samt ikke bare en, men to forsterker­e.

Den første jobben er å sette det på plass. Du har flere tilgjengel­ige plasser, men velg en som er nær basen din og den eksisteren­de forsterker­en. Huskene vil strømme til så snart du har aktivert generatore­n, og å holde ting samlet sparer deg for mye løping fra sted til sted.

Nå skal du befeste plassene hvor begge forsterker­ne er. En ring av lave vegger og gulv med feller vil bremse ned fienden og gi deg litt pusterom så du får meiet dem ned. Beveg deg tilbake til basen for å sjekke beskyttels­en der, før du aktiverer generatore­n. Dette kommer til å være din hittil tøffeste forsvarsjo­bb, så hvis du spiller solo, sørg for å krysse av for valget om å be om hjelp. Tro oss, på egen hånd vil du slite.

Så snart stormskjol­dgenerator­en er aktiv, bryter helvete løs. Det kommer bølger fra sør, vest og øst, med to bølger som er tidfestet og to hvor du må destruere hvert eneste monster i bølgen for å kunne fortsette. For å gjøre ting verre, vil du måtte hamle opp med et nytt tåkemonste­r - the taker. Denne frittflyte­nde fisen av et spøkelse kommer med et langdistan­seangrep som tapper skjoldet ditt og et dødelig stupbombea­ngrep som kan eliminere deg på et blunk. Hold ham på avstand, vik unna, og fell ham med langdistan­sevåpen. Hvis du ikke kan holde deg på beina, hvilken sjanse har generatore­n?

Fortsett å bevege deg, fortsett å skyte, og bruk pausene mellom bølgene til å reparere befestning­ene. Beveg deg fort når alarmen går, og sørg for å være på plass for å gi fienden en real omgang.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway