Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

QUEST 13: ØDELEGG MONSTERLEI­RENE

-

Tid for en ny oppdrags-type, selv om den ikke akkurat er ny, siden du allerede har gjennomfør­t Leave Only Footprints-questen, som strengt tatt er samme greia.

Det du i bunn og grunn skal gjøre, er å streife rundt på kartet og se etter huskenes campsteder: de svale chill out-sonene der huskene hviler og lader opp for et nytt angrep. Du vil finne en bråte av dem spredt omkring, men det hovedsaken er at du bare bør takle dem når de aktive.

Ray vil lede deg mot de som er aktive, og de er alltid markert med en stråle som skinner opp og inn skyene. Beveger du deg nærmere, vil du se noe som halvveis ligner litt på et mausoleum og halvveis på en lilla portal.

Når leirstedet er aktivt, lusker monstrene, så fyr, hogg og deng løs helt til hver og en av dem er tatt hånd om. Når den siste forsvinner, gjør leiren deres også det, så skynd deg videre for å finne det neste.

Til å begynne med virker det fornuftig at alle spillerne sprer seg for å utforske og spore opp leirene. Men for hver leir som blir ødelagt, blir det vanskelige­re. Se opp for smashere som mer enn gjerne deler ut blåmerker, . Lytt etter det avslørende brølet, hopp unna når de raser fremover og se opp for knusende slag.

Prøv også å unngå å bli omringet. Selv de svakere monstrene kan være en trussel når de krafser etter deg i flokk. Hvis du står overfor et overvelden­de antall, husk å bruke granatene og evnene dine. Et luftangrep eller en TEDDY kan gjøre enorm nytte når det gjelder å redusere antallet, og da kan du få litt pusterom til å håndtere det som gjenstår.

Du må kanskje reise en del i denne questen, men nå har du vel rukket å skaffe deg hoverboard­et (hvis ikke, sjekk ut opplærings-questene etter at du er ferdig med Storm Shield Defence 5). Dette gjør det mye raskere å komme seg rundt, og du får aktivert leire som hjelper lagkamerat­ene med å bekjempe den ondskapsfu­lle lokalbefol­kningen. Det lønner seg å samarbeide – når fem av fiendens skjulested­er blir ødelagt, blir ytterliger­e fire superleire tilgjengel­ig for tilintetgj­ørelse. Tar du disse, vanker det bonusbeløn­ning.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway