Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

QUEST 14: AR 6 STORMSKJOL­DFORSV

-

Du tror du er klar for å ta Storm Shield Defence ett nivå opp? Tro om igjen. Storm Shield Defence 6 er et av de virkelig vanskelige stedene i Save the World, for ikke å snakke om at den er en skikkelig skrekkfore­stilling.

Du kan se på den som en forlengels­e av Defence 5. Først setter du opp en ny forsterker, deretter bekjemper du bølger av monstre som kommer fra alle kanter. Men denne gangen står du overfor fem skrekkbølg­er som retter seg mot forskjelli­g mål hver gang! Du har en tøff jobb foran deg!

Igjen vil vekslende bølger bety at du må slå tilbake husker i to minutter og ta livet av 60 monstre for å få slutt på bølgen. Den første bølgen kommer fra øst i retning generatore­n, så sett opp lave vegger og gulvfeller for å holde huskene unna så lenge som mulig. Og det er god hjelp i et beskyttels­esbrett.

Den andre bølgen kommer vanligvis fra vest, så pass på at at du har rikelig med ammunisjon og masse feller på plass, og bruk de kraftigste våpnene du har. Igjen kan du bruke vegger til å lede fienden langs en bestemt rute, men sørg for å blokkere alle alternativ­er. De ekle monstrene har en stygg tendens til å finne veier du ikke hadde lagt merke til.

Det er egentlig bare to måter å overleve dette oppdraget på. Den første er å gå opp til neste nivå, slite deg gjennom andre oppdrag for å få tak i materialer og ammunisjon, og så befeste alle posisjoner grundig med vegger og feller. Lag renner tett belagt med feller til, så monstrene pådrar seg store skader – så kan du bare feie opp de overlevend­e. Den andre måten er å få deg en gruppe. Pussig nok er det vanskelig å få tilfeldige spillere til å bli med på dette oppdraget, men rop ut på den generelle chatten, så ser du om noen melder seg. På Storm Shield Defence 6 trenger du virkelig all den hjelpen du kan få!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway