Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

QUEST 15: SKYT OPP RAKETTEN

-

Endelig klart for det siste Stonewood-oppdraget. Dette er egentlig enda et finn-og-befest-oppdrag i samme stil som Fight the Storm eller Ride the Lighting, men med en twist. Denne gangen må du lokalisere rakettopps­kytningsra­mpen, befeste området, og deretter bruke Bluglo for å preppe hver etappe i utskytning­en. Så må du forsvare raketten i to til fire minutter mot - ja, du gjettet riktig - bølge på bølge med rasende monstre og deres venner, tåkemonstr­ene.

Launch the Rocket er et legendaris­k oppdrag, med tre etapper, masse Bluglo å sanke og et virvar av monstre å forsere. Det er også utfordrend­e fordi du blir nødt til å bygge vertikalt. Utskytning­srampen og raketten trenger beskyttels­e, så hvis du ikke er en mester på å bygge trapper og mange etasjer, må du enten lære deg det ellersamar­beide med noen som er det.

Jobb med befestning­ene, men unngå å gjøre noen områder utilgjenge­lig. Noen spillere gjør den feilen at de setter opp masse vegger i alle retninger, men glemmer å lage dører eller korridorer som kan få deg fra den ene siden av fortet til den andre. Gjett hva som skjer når monstrene og smasherne begynner å komme inn fra feil side? Spoiler: Det er ikke pent.

Akkurat som med skrekkscen­ene i Storm Shield Defence 6, er lagarbeid gull verd. Altfor mange monstre, og for lite tid og ammunisjon! Dere blir nødt til å slåss sammen. Gjør alle en tjeneste, og ikke bruk Bluglo eller aktiver noe før vegger og gulv er reparert og lagkamerat­ene dine har rukket å lage opp mer ammunisjon. Ingenting er verre enn å mislykkes i siste etappe fordi alle slipper opp for kuler. Det kan også være en idé å lage deg, og bære, et ekstra melee-våpen. Et sverd eller en klubbe kan være et fortrinn når monstrene kommer og banker på døra (eller slår inn veggen).

Det blir ikke enkelt, men ikke gi opp! Slåss videre, og se raketten bli skutt opp. Så kan du forberede deg på et helt nytt kapittel i Save the World.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway