Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

SCHEMATICS

-

Du kan skaffe deg våpen i Save The World enten ved å oppdage dem på et quest-kart eller hvis andre spillere har lagt dem igjen til deg (husk å si takk). Men den vanligste måten å få tak i dem er via schematics.

Schematics er i bunn og grunn plantegnin­ger av våpen, feller eller andre gjenstande­r. Du kan finne dem ved å åpne loot-lamaer og loot-pinjataer, undersøke beholdere under oppdrag, eller som belønning for å fullføre missions.

Våpen kan fremstille­s fra schematics. Hvis du åpner Armory og klikker på Backpacken, får du se alle schematics du har tilgang til for øyeblikket. Uthev et våpen, så vises de ressursene du trenger å lage på venstre side.

I eksempelet her trengs det fem sprengpulv­er (det øverste tønne-ikonet), 12 rustne metalldele­r, to gaffateip og en kobbermalm for å fremstille en alminnelig halvautoma­tisk rifle. Hvis du har nok av alle ressursene til å lage våpenet, kan du trykke på craft-knappen, og våpenet blir lagt til i ryggsekken din. Derfra kan den bli valgt ut som ett av de tre våpnene du kan ta med på oppdrag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway