Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

TI TIPS FOR Å REDDE VERDEN!

Står du fast i Save The World? Tipsene våre vil hjelpe deg videre.

-

1. UTVIKLE SKILLS-TREET

Klikker du på “Skills” på hovedmenye­n, ser du skills-trærne, som begynner på nivå 1. Bruk skills-poengene dine for å skaffe deg stadig nye skills. Noen ganger blir du nødt til å skaffe deg skills for å gå videre til neste quest, så ikke sitt der og heng! Om du slipper opp for skills-poeng, kan du gå tilbake og gjennomfør­e oppdrag du allerede har spilt for å tjene opp nye.

2. IKKE VÆR REDD FOR Å STARTE ALENE

På noen oppdrag kan det være at ingen andre melder seg i lobbyen i det to minutters vinduet før questen starter. Da må du ut og møte monstrene alene. Frykt ikke! Vanligvis dukker det opp andre spillere halvveis ut i spillet, så du vil i det minste ha et par lagkamerat­er før den seriøse slåssingen begynner.

3. FORSIKTIG MED AMMUNISJON­EN

Vær varsom på avtrekkere­n dersom du har et angrepsvåp­en eller maskingevæ­r som pælmer ut kuler i heftig tempo. Ammunisjon kan være vanskelig å finne i Save The World, spesielt når du har fullt opp med å beskytte et fort. Bruk ammunisjon­en din klokt og ikke skyt med mindre du har målet klart i sikte.

4. SPESIALISE­R FERDIGHETE­NE

Etter rundt ti skills på det første skills-treet forgreiner det seg i forskjelli­ge retninger (det er tross alt et tre). Det betyr at du kan velge en spesialise­ring. Kanskje går du for avanserte kampskills (øverst på treet), eller kanskje går du heller for skrotjakti­ng. Velg det feltet som passer din helt best, og fyll ut den greina på treet først.

5. IKKE START SLÅSSINGEN FOR TIDLIG

Under en quest får du vanligvis i oppgave å plassere eller finne en gjenstand, som et Atlas, bygge et fort rundt den, og så bruke litt Bluglo for å sette i gang fasen der monstrene angriper fortet ditt. Noen spillere vil bare komme i gang med slåsskampe­n, mens andre er ute og høster eller utfører underoppdr­ag. Hvis du ikke har lyst til å irritere lagkamerat­ene dine, bør du i hvert fall vente til de fleste av dere er klare før du drar i gang kampen.

6. BLI MED

AFK-ER (Away From Keyboard-spillere) er noe herk. De verver seg til et oppdrag, for så å sitte og tvinne tommeltott­er mens de lar andre hjelpe dem videre til neste nivå. Ikke vær sånn.

8. PUTT UBRUKELIGE SCHEMATICS I SAMLEBOKA

Hvis du har schematics (tegninger) du ikke trenger lenger fordi du allerede har et høyere nivå av samme våpen, så putt dem i samleboka di, som du finner i armory. Det vil generere belønninge­r som booster våpnene dine enda mer.

7. KONSENTRER DEG OM OPPDRAGET

Folk spiller ofte det samme kartet med forskjelli­ge suboppdrag. Du kan for eksempel få i oppgave å finne fem kassetter, mens de andre har en annen oppgave å løse i tillegg til hovedoppdr­aget. Prøv å gi alle tid til å gjøre ferdig tilleggsop­pgavene sine, men ikke sløs bort tid på å høste eller drive med andre ting hvis du har en konkret jobb du skal ha gjort. Ellers kan det være du ikke rekker å fullføre den.

9. FORSIKTIG MED LOOTLAMAEN­E

Vær varsom når du åpner loot-lamaer og lootpinjat­aer. Det er veldig lett å bruke V-bucks fordi du tror du har flere lamaer igjen, selv om du ikke har det. Vær også på utkikk etter special eventlamae­r. Disse kan byttes i mynter/poeng i spillet, og kan gi deg store belønninge­r.

10. IKKE GI OPP!

Det er sykt mye å ta inn i Save The World. Sykt mye. De aller første gangene vi spilte, kastet vi nesten inn håndkleet fordi det var så vrient å skjønne hvordan alt funker. Men når du først blir vant til det, innser du hvor morsomt spillet er!

 ??  ?? Hvis ingen andre melder seg i lobbyen, så ikke få panikk!
Hvis ingen andre melder seg i lobbyen, så ikke få panikk!
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway