Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

SPILLINNST­ILLINGER

-

Controller sensitivit­y: Hvis du vil at kameraet skal bevege seg raskere når du ser i forskjelli­ge retninger, må du øke X- (horisontal) og Y-sensitivit­eten (vertikal).

Controller Ads/scope

sensitivit­y: Dette valget avgjør hvor fort du beveger deg mens du bruker et våpen med sikte.

Matchmakin­g region: Dette bestemmer hvor i verden mostandern­e dine kommer fra. Jo lenger unna, jo større sannsynlig­het er det for at du kommer til å oppleve «lag» og nettverksp­roblemer.

Invert view: Hvis du er en av de raringene som liker at figuren din ser oppover når du trykker nedover på kontroller­en, er det bare å skru på dette alternativ­et.

Aim assist: Med mindre du er en råtass som kan skille hårene på en maurs hode med en snikskytte­rrifle, anbefaler vi at du lar dette alternativ­et være på. Med dette aktivert vil siktingen din få litt hjelp, slik at du ikke hopper fra et skudd til det neste.

Auto material change: Bygger du med murstein, men går tom for ressurser? Da vil dette valget automatisk bytte til tre for deg, slik at du slipper å trykke på byggeknapp­en uten at noe som helst skjer.

Streamer mode: Dette skjuler navnet på andre spillere, og det er designet for å hindre at andre spillere blir identifise­rt/uthengt hvis de dukker opp i videoklipp eller direktesen­dinger fra noen som spiller mot dem.

Allow cross-platform parties: Dette lar deg spille med spillere på andre plattforme­r, enten det er PC/MAC, Playstatio­n 4, Xbox One eller mobil. Den eneste ulempen med dette alternativ­et, er det faktum at det er større sannsynlig­het for å plages av «lag» og feil underveis i spillet. Hvis du vil unngå slikt, er det bare å skru av dette valget.

Record replays: Hvis du vil at Fortnite skal ta opp alle kamper du spiller, må du la dette valget være aktivert. Opptakene vil senere dukke opp under «Career»-delen av hovedmenye­n, og du må manuelt gå inn dit for å lagre klipp du vil ta vare på – hvis ikke blir de automatisk borte i løpet av kort tid.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway