Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

BYTTE, HELTER, SCHEMATICS OG HVA???

-

Battle Royale er hjernedødt enkelt: 100 personer, én vinner, det er bare å skyte løs. Save The World har mange flere dimensjone­r. Ikke bare er det oppdrag å løse, det er også en en hel strøm av andre greier rundt spillet som du blir nødt til å lære deg.

For det første må du skaffe våpen – det er ikke ofte de ligger og slenger på en slagmark. De blir skapt ved at du bruker noe som kalles schematics, og de slites ut! Ja, og på de tidlige oppdragene dine kommer du til å bruke halve tiden på å lete etter ammunisjon, fordi du går tom hvert sjette sekund. Ta det med ro, vi skal hjelpe deg.

Det samme gjelder det fantastisk­e utvalget av helter, overlevend­e, beskyttere, ferdighete­r og andre greier du vil samle på måfå etter hvert som spillet utvikler seg; hvis du kaster deg ut i spillet med hodet først, vil du ha samlet masse slikt på slutten av hvert oppdrag. Og når du åpner bytte-pinjataer, har du sannsynlig­vis ikke den minste idé om hva du skal gjøre med dem. Slapp av. Alle synes det er skikkelig forvirrend­e til å begynne med, men vi skal forklare hvordan de fungerer også.

For øyeblikket skal du bare slappe av. Save The World er kult så snart du har kommet inn i det. Og det skal vi hjelpe deg med.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway