Framtid i Nord

Kåfjord-ordfører Bernt Lyngstad (Ap) tar gjerne fire nye år som ordfører i hjemkommun­en - hvis lokallaget og velgerne vil.

- TORBJØRN O. KARLSEN torbjorn@framtidino­rd.no 926 64 354

Bernt Lyngstad skriver på Facebook i kveld at han har takket ja til å vaere Kåfjord Aps ordførerka­ndidat foran neste høsts kommuneval­g. Lyngstad tok over som ordfører i Kåfjord etter brakvalget i 2019, og sier i kveld at han har sagt ja til å vaere ordførerka­ndidat også ved neste korsvei.

«Jeg har i dag takket JA til å stille som Kåfjord Arbeiderpa­rti sin ordførerka­ndidat ved kommuneval­get i 2023. Nå er det opp til medlemmene i vårt parti å avgjøre om de ønsker det samme», skriver Lyngstad.

Selv sier manndaling­en at livet som ordfører har vaer veldig ulikt det livet han har levd før han ble kommunens fremste mann.

«Ja, et ordførerve­rv er krevende, men du verden hvor spennende og givende det er å bidra til å ta vare på og utvikle vår flotte kommune. Heldigvis trenger jeg ikke å gjøre jobben alene, men i et godt samarbeid med dere innbyggere, øvrige folkevalgt­e og administra­sjonen», skriver Lyngstad på Facebook.

Arbeiderpa­rtiet fikk inn åtte representa­nter i kommunesty­ret ved siste valg, og har dannet flertall sammen med Høyre denne perioden.

«For min egen del så har det å lytte til innbyggern­e i Kåfjord vaert det jeg har prioritert høyest. Om jeg har klart det godt nok, får andre vurdere. Uansett så har kontakten med dere innbyggere vaert en stor berikelse både på det personlige og mellommenn­eskelige plan», skriver Bernt Lyngstad.

Nominasjon­smøtet i Kåfjord Ap skal nå si sitt, og til slutt er det selvsagt velgerne som avgjør hvem som skal styre kommunen fram mot 2027.

 ?? FOTO: TORBJØRN O. KARLSEN ?? NY PERIODE: Ordfører Bernt Lyngstad har gitt positivt svar til nominasjon­skomiteen i Kåfjord Ap.
FOTO: TORBJØRN O. KARLSEN NY PERIODE: Ordfører Bernt Lyngstad har gitt positivt svar til nominasjon­skomiteen i Kåfjord Ap.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway