Framtid i Nord

Billettene ble revet bort på bare et par timer: – Nå får vi bare sørge for å levere Kort tid etter Reisarevye­n åpnet billettsal­get, er forestilli­ngene så godt som utsolgte.

- KRISTINA BÅTNES HESTDAHL kristina@framtidino­rd.no

En drøy time etter at billettsal­get åpnet var det kun én billett igjen til lørdagens forestilli­ng, og kun et fåtall billetter igjen til de to forestilli­ngene fredag.

Tre timer senere, er det så godt som utsolgt.

Ikke forventet

– Fantastisk flott, utbryter Annie Nilsen i Reisarevye­n, som ikke hadde fått de gode nyhetene ennå da Framtid i Nord slo på tråden.

– Det må jeg si, det er helt fantastisk. Vi må bare si tusen takk til alle sammen som virkelig har lyst å komme å se på oss.

Selv om fjorårets billettsal­g også gikk unna, hadde ikke revygjenge­n forventet samme respons i år.

– Nei, vi snakket faktisk om det her om dagen, at det har vaert litt traurig, de tidene vi er i, så vi hadde egentlig ikke forventet det i år. Men det er helt fantastisk at vi blir tatt så godt imot – igjen, sier Nilsen.

– Nå får vi bare sørge for å levere, legger hun til.

– Revy er ferskvare

Det er naerliggen­de å tro at mange reisavaeri­nger nok ikke klarte å sikre seg billett til årets revyforest­illinger, men Nilsen tviler på at det blir satt opp noe ekstra.

– Uten at jeg skal si noe med 100 prosent sikkerhet, er vi alle skjønt enige om at de tre forestilli­ngene må vaere de tre. Revy er ferskvare, så det må nok bare bli sånn, dessverre. Men det er bare å jakte billetter til neste år, smiler hun.

– Samme galskapen, satt i system

Årets revy har fått navnet Reisarevye­n: På tre språk. Nilsen er imidlertid hemmelighe­tsfull rundt navnevalge­t.

– Nei, det er ikke så mye å avsløre, men alle står fritt frem til å tolke. Når man har sett den, så skjønner man.

Publikum kan imidlertid glede seg til det de får servert på kulturscen­en på Halti 18. og 19. november.

– Det er den samme galskapen, satt i system. Det er stort sett samme gjengen, så det blir mye likt som årene før, sier hun.

– Det er jo nyhetene vi har gjort litt om på, alle brølerne som har vaert – og ikke vaert. Og det vi har klart å finne opp som kanskje kommer til å skje. Man vet aldri, sier hun lurt.

 ?? FOTO: ARE BERGSET ELVESTAD ?? UTSOLGT: Reisarevye­n går av stabelen på Halti kulturscen­e 18. og 19. november. Bare timer etter at billettsal­get åpnet, er de tre forestilli­gnene så godt som utsolgte. Her fra fjorårets revy.
FOTO: ARE BERGSET ELVESTAD UTSOLGT: Reisarevye­n går av stabelen på Halti kulturscen­e 18. og 19. november. Bare timer etter at billettsal­get åpnet, er de tre forestilli­gnene så godt som utsolgte. Her fra fjorårets revy.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway