Framtid i Nord

Holdt ikke helt inn for Nordreisa: – Vi kollapser fullstendi­g i andre omgang

Nimålstap for Nordreisas håndballhe­rrer i møtet med Bravo.

- KRISTINA BÅTNES HESTDAHL kristina@framtidino­rd.no 948 58 272

Det stod 29–38 på tavla, i bortelaget­s favør, da kampen mellom Nordreisa og Bravo var over. Det ble langt styggere enn noen kunne sett for seg da lagene gikk til pause på 17–17 bare halvtimen tidligere.

– Vi kollapser fullstendi­g i andre omgang. Når vi skal vise oss fra vår beste side, viser vi fra oss verste, er dommen fra Nordreisa-trener Bjørn Egil Sareussen.

– Mitt mantra er å aldri vaere sur og grinete, men det vi viste frem i andre omgang på lørdag det var langt under pari av det vi bør klare. Vi var bare dårlige.

Mangler energi

– Hva skjedde?

– Nei, hadde man visst det, kunne man gjort noe med det. Akkurat der og da manglet vi energi, guts og vilje til å gjen- nomføre kampen slik vi hadde planlagt

Sareussen mener de spiller helt okei i første omgang, og de går altså til hvilen på uavgjort.

– Men vi mangler veldig mye energi i forsvarssp­illet. Vi har en helt annen energi på trening, men vi får det liksom ikke ut i kampsituas­jon. Det er noe vi må løse.

Bravo-kampen var en av kampene de på forhånd hadde

sett for seg at de skulle klare å vise seg frem – og ikke minst ta poeng. Skuffelsen var derfor hos både trener og spillere etter kampen.

Han er likevel klar på at de ikke legger opp til noen store endringer etter å ha gått på tap i sesongens første to kamper.

– Vi blir å fortsette å jobbe som vi har gjort, selv om vi går på en smell i en kamp. Vi tar det til etterretni­ng, og jobber hardt hver uke med å bli bedre. Forhåpentl­igvis klarer vi å få det til.

– Angrepsmes­sig god nok

Sareussen vedgår at han ikke er fan av å trekke frem enkeltspil­lere, men sier man ikke kommer utenom målvakt Nils Michalsens fantastisk­e prestasjon mellom stengene i 1. omgang. Også Lars Erling Fjellstad får skryt av treneren.

– Han gjør en kanonmatch på kanten, sier han.

– Henrik Henriksen har i tillegg sitt nivå, og gjør det bra uansett, uavhengig av hva andre gjør. Angrepsmes­sig er vi god nok, og vi scorer nok mål i massevis.

13. november er neste kamp for håndballhe­rrene, og da er det THKs andrelag som venter.

– Det er tid å ta av, men vi må finne ut av dette med forsvarssp­illet vårt. Vi kan ikke slippe inn 40 mål i hver kamp.

 ?? ??
 ?? FOTO: ISABELL HAUG ?? FLEST MÅL: Henrik Henriksen banker inn åtte mål i løpet av kampen.
FOTO: ISABELL HAUG FLEST MÅL: Henrik Henriksen banker inn åtte mål i løpet av kampen.
 ?? FOTO: ISABELL HAUG ?? GOD KAMP: Lars Erling Fjellstad scoret fire mål, og får skryt av treneren: – Han gjør en kanonmatch på kanten.
FOTO: ISABELL HAUG GOD KAMP: Lars Erling Fjellstad scoret fire mål, og får skryt av treneren: – Han gjør en kanonmatch på kanten.
 ?? ??
 ?? FOTO: ISABELL HAUG ?? GODE KANTER: Kantspille­rne fikk vist seg frem under kampen. Også Kasper Halonen noterte seg for to scoringer.
FOTO: ISABELL HAUG GODE KANTER: Kantspille­rne fikk vist seg frem under kampen. Også Kasper Halonen noterte seg for to scoringer.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway