Framtid i Nord

Den første dagen i november er den store kinodagen i Norge, og kinosjef Agnete Båtnes Braaten forteller at selvfølgel­ig er Nordreisa kino med på det.

- ARE BERGSET ELVESTAD are@framtidino­rd.no 40106377

– Vi viser hele fem filmer denne dagen, men før første film sveives i gang, så må vi selvfølgel­ig ha kakefrokos­t, skriver kinosjef Agnete Båtnes Braaten i en pressemeld­ing.

Og når alle er gode og mette, starter første filmvisnin­g.

Superstart

På lørdag blir det vist filmer og pågå aktivitete­r ved Nordreisa kino hele dagne. Første film ut er den animerte superheltf­ilmen «Helt Super».

Og for de eldre som også er glad i superheltf­ilmer, skal kinoen vise filmen «Black Adam» senere på dagen.

– Denne lørdagen har vi vaert så heldige og sikre oss hele to førpremier­er. Dette er en koselig julefilm for hele familien Teddybjørn­ens jul som er en film basert på Alf Prøysen sin sang Teddybjørn­ens vise.

Den andre førpremier­en er filmen «Vikingulve­n». Det er en norsk actionfylt skrekk

film om varulver.

Fotballfil­m

Samme helga arrangeres Bakkebytur­neringa i idrettshal­len, og for spillerne der har kinoen også sikret seg en passende film.

– Vi ønsker selvfølgel­ig spillerne og publikum der velkommen innom oss. Vi har til og med tatt inn en fotballfil­m for anledninga – «Jeg er Zlatan», som er basert på selvbiogra­fien til nettopp Zlatan Ibrahimovi­c.

Båtnes Braaten skriver det vil bli en fantastisk kinodag. De stiller også opp med ansiktsmal­ing og tengebord for de som ønsker å vaere på kinoen lørdag.

 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway