Framtid i Nord

Kai Tore videre til finalen

De fem kandidaten­e som har fått flest stemmer og går videre til finalen i kåringen av Årets Grasrottre­ner er klare.

- ISABELL HAUG isabell@framtidino­rd.no 458 52 191

Kai Tore Molund fra Nordreisa Idrettslag er en av dem. Sammen med fire andre inviteres han nå til Cupfinales­eminaret i Oslo siste helga i november, hvor vinneren skal kåres.

Det melder Fotballtre­neren. no.

Da Molund ble kretsvinne­r sikret han klubben 10.000 kroner. Vinner han hele kåringen mottar klubben ytterliger­e 20.000 kroner.

De fem kandidaten­e som er videre er:

Kai Tore Molund – Nordreisa IL, NFF Troms

Magne Nedrebø – Fron Fotball 2010, NFF Indre Østland

Pål Øystein Berg – Ballstad UIL, NFF Hålogaland

Maria Alexeeva – Kirkenes IF, NFF Finnmark Henning Vetås – Nordhordal­and BK, NFF Hordaland

Kan havne på Idrettsgal­laen

Årets Grasrottre­ner inviteres dessuten som Norsk Tippings gjest under Idrettsgal­laen i Hamar 7. januar 2023.

– Det bare sånn man ser på TV. Det hadde vaert veldig artig å få kunne vaere med på noe sånt, fortalte han avisa i oktober, da han ble en av 18 kretsvinne­re.

– Men det er nok mange av de 18 som er ordentlige ildsjeler, så jeg har ikke for store forhåpning­er til å vinne, sa han da.

– Engasjert og dyktig

I begrunnels­en for at Molund skulle bli en av de fem finalisten­e står det følgende:

«Kai Tore Molund er en engasjert og dyktig trener. Han har siden 2012 vaert trener for Nordreisa G15 (Gutter født 2007) Før den tid var han trener for småjentela­get i flere år. Kai Tore sitt engasjemen­t rundt spillerne, både på og utenfor banen er ubeskrivel­ig. Kai Tore Molund har vaert tydelig på at alle skal få muligheten til å spille fotball. Han bruker utallige timer på organiseri­ng av G15 i forbindels­e med treninger, kamper, turneringe­r osv. Kai Tore Molund sees oftere på en fotballban­e enn han er observert hjemme. Spillere og foreldre setter enormt stor pris på all den tid og kunnskap Kai Tore bidrar til guttene».

Juryen som til slutt skal plukke ut en verdig vinner blant de fem finalisten­e består av Ingvild Stensland, Elin Nicolaisen, Ane Eide Kjaerås, Brede Hangeland, Geir Midtsian og Bo Folke Gustavson.

 ?? FOTO: ARKIV ?? KAN VINNE: Kai Tore Molund har vaert fotballtre­ner for jenter og gutter i Nordreisa i flere år. Nå kan han få tittelen som Årets Grasrottre­ner.
FOTO: ARKIV KAN VINNE: Kai Tore Molund har vaert fotballtre­ner for jenter og gutter i Nordreisa i flere år. Nå kan han få tittelen som Årets Grasrottre­ner.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway