Framtid i Nord

På lørdag braker det løs i Kåfjordhal­len med «Vi e her!-turneringe­n». Hvilket lag i Nord-Troms vil gå til topps i innendørs fotball?

- CHRISTER ANDRÉ HENRIKSEN christer.henriksen@framtidino­rd.no

Lørdag 10. desember arrangerer Indre Kåfjord-Manndalen Fotball (IKIL) fotballtur­neringen «Vi e her!» i Kåfjordhal­len i Olderdalen.

Rolig periode

Første kamp har avspark kl. 11.00, den siste 14.30. Det blir fem mot fem spillere og 15 minutters spilletid per kamp.

Det er seks påmeldte lag: IKIL, Skjervøy IL, Nordreisa IL,

Storfjord IL, Lyngen/Karnes IL, og Rotsundelv IL.

Arrangør og trener for IKIL Geir Morten Bartholdse­n forteller at de arrangerer turneringe­n for å få «litt liv» i Nord-Troms:

– Det er en periode av året hvor det egentlig er lite fotballakt­ivitet for seniorlage­ne. Og så har vi i IKIL heller ikke spilt hjemmekamp­er i kommunen siden i vår, så det å avslutte året på hjemmebane er noe ekstra.

Vi e her

Fotballtur­neringen vil bli spilt som et vanlig ligaspill, hvor det laget med flest poeng på slutten av dagen blir utropt som vinnere.

– Vi vil ha kiosk med alt som bruker å vaere der. Så vi håper flest mulig publikumme­re kommer, sier Bartholdse­n, som legger til at det er gratis inngang.

Så da gjenstår det bare å spørre: Hvilket lag fra NordTroms tror du går til topps i innendørs fotball?

Framtid i Nord er sponsor av «Vi e her!-turneringe­n», som kommer av Framtid i Nords slagord. Vi vil sende direkte fra turneringe­n på våre nettsider lørdag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway