Framtid i Nord

Her skal Jardar synge julen inn, men foreløpig er interessen laber

Jardar Johansen håper likevel på en fullsatt Lyngen kirke.

- MARIUS HOE marius.hoe@framtidino­rd.no

På lørdag synger Jardar Johansen julen inn i Lyngen kirke, men foreløpig har ikke lyngsvaeri­ngene vist saerlig interesse. Dette til tross for godt oppmøte ellers på hans tradisjons­rike juleturne. En turne som Johansen til nå beskriver som fryktelig fin og med god julestemni­ng. I år har han, i tillegg til fullt band, også med seg sine to døtre Rebecca og Sunniva på hele turneen.

– Lyngen kirke er en av mine favorittki­rker å spille i. Det er noe med hvor liten den er og hvor tett man kommer på publikum. Det skaper en helt spesiell atmosfaere.

Derfor ser han helst at også lyngsvaeri­ngene møter opp. Det er jo mye artigere å spille for en fullsatt kirke, sier Johansen.

– Det naermer seg jul og å komme seg ut i det offentlige rom på kulturarra­ngementer er en sunn og fin ting. Det er viktig for folk, men også for oss i kulturbran­sjen som har hatt noen tøffe år under koronapand­emien.

Han velger å tilskrive den noe labre interessen til nettopp pandemien.

– Vi har vaert stengt ned i to år, så mange har nok fått andre vaner og det kan man ikke klandre noen for. Kanskje tar billettsal­get seg opp nå på slutten eller så kjøper folk billett i døra. Alle er uansett hjertelig velkomne til en konsert full av julestemni­ng, sier Jardar Johansen.

 ?? FOTO: MARIUS HOE ?? GODT MED PLASS: Lyngseidet og Lyngen kirke får på nytt besøk av Jardar Johansen førstkomme­nde lørdag.
FOTO: MARIUS HOE GODT MED PLASS: Lyngseidet og Lyngen kirke får på nytt besøk av Jardar Johansen førstkomme­nde lørdag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway