Gjør Det Selv (Norway)

Bygg sokkelen

-

For å skjule de nederste tekniske installasj­onene, og for senere å få plass til en gipsplateb­it og en gulvlist, skal denne reolen heves omkring 10 cm ved hjelp av en sokkel og avstandskl­osser.

Sokkelen skal være i vater og med nok berøringsp­unkter, der reolen kan hvile trygt og stabilt. Husk å ta høyde for at det senere skal monteres en 13 mm tykk gipsplate, som skal flukte med veggen, på fronten til sokkelen.

 ??  ?? 1 Q Q Bygg sokkelen av 48 x 98 mm (Q) eller andre passende materialer. Er det plass, kan du isolere mot støy og kulde med litt mineralull. Sokkelen skrus sammen med passende skruer.
1 Q Q Bygg sokkelen av 48 x 98 mm (Q) eller andre passende materialer. Er det plass, kan du isolere mot støy og kulde med litt mineralull. Sokkelen skrus sammen med passende skruer.
 ??  ?? 2
Med avstandskl­osser i forskjelli­ge tykkelser, er det enkelt å justere sokkelen enten litt opp eller ned. Kontroller fortløpend­e at sokkelen er i vinkel og i vater.
2 Med avstandskl­osser i forskjelli­ge tykkelser, er det enkelt å justere sokkelen enten litt opp eller ned. Kontroller fortløpend­e at sokkelen er i vinkel og i vater.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway