Gjør Det Selv (Norway)

Tilpass skapene

-

Akkurat som med platene, skal vi også sage ut i skapene, slik at også de passer rundt ventilasjo­nsrørene. Også her gjelder det å planlegge snittene, slik at skapfronte­ne/dørene kommer helt ut og flukter med fronten.

Et godt tips når du monterer skapene som skal tilpasses, er at du venter med å montere bakklednin­gen. Du har nemlig behov for å kunne se gjennom skapene mens du tilpasser dem.

 ??  ?? 4
E
slik at du er sikker på at alt passer sammen. Det er takknemlig å jobbe med prefabrike­rte skap, ettersom de løse hylleplate­ne kan legges på dem. De loddrette platene – i midten (A), sidene (A og E) og skillerom (D, H, J og K) – kan du holde på plass med tvinger. F A
B Ved å klemme fast et platestykk­e rett under toppen av midtplaten (A), får du litt plass å legge topplaten (F) på. B
A
4 E slik at du er sikker på at alt passer sammen. Det er takknemlig å jobbe med prefabrike­rte skap, ettersom de løse hylleplate­ne kan legges på dem. De loddrette platene – i midten (A), sidene (A og E) og skillerom (D, H, J og K) – kan du holde på plass med tvinger. F A B Ved å klemme fast et platestykk­e rett under toppen av midtplaten (A), får du litt plass å legge topplaten (F) på. B A
 ??  ?? 1 F N Bruk den tilskårede bunnplaten (F) som mal til de skapene (N) som også skaltilpas­ses i dybden. Hold fast platen mot et av de fremste hjørnene, og sjekk orienterin­gen på plate og skap før du tegner og sager. 2
1 F N Bruk den tilskårede bunnplaten (F) som mal til de skapene (N) som også skaltilpas­ses i dybden. Hold fast platen mot et av de fremste hjørnene, og sjekk orienterin­gen på plate og skap før du tegner og sager. 2
 ??  ?? Sag etter blyantstre­kene, og husk å dobbeltsje­kke før du setter i gang. Husk at det er enklest å gjøre dette uten at bakplatene er montert på skapene.
Sag etter blyantstre­kene, og husk å dobbeltsje­kke før du setter i gang. Husk at det er enklest å gjøre dette uten at bakplatene er montert på skapene.
 ??  ?? 3 Hold godt fast i de avskårede melaminpla­tene til skapet når du sager av de siste centimeter­ne. Det skal ikke mye til før laminering­en går i stykker.
3 Hold godt fast i de avskårede melaminpla­tene til skapet når du sager av de siste centimeter­ne. Det skal ikke mye til før laminering­en går i stykker.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway