Gjør Det Selv (Norway)

Sag i absolutt toppklasse

Testvinner­en er ikke bare presis, bunnsolid, allsidig og gjennomfør­t. Den er også utstyrt med en rekke gjennomten­kte detaljer, som får den til å skille seg ut.

-

Sagen fra Boschs profesjone­lle blå linje er den dyreste i testen. Men den er også den mest gjennomfør­te. I tillegg til å score høyt på alle de fire deltestene våre og komme inn på en overbevise­nde førsteplas­s, så har den flere smarte detaljer som gjør den til en fornøyelse å jobbe med.

Boschen utmerker seg blant annet ved å ha en nøyaktig laser, som gjør det enkelt å sikte helt nøyaktig. Også sponsuget er noe utover det vanlige. Det er ført helt ned til sagbladet, og gir et veldig rent arbeid. Dessuten monteres støvsugers­langen på den faste delen av sagen i stedet for på den bevegelige. Det gir en god balanse, og sikrer at slangen ikke kommer i veien.

Like enkel å bruke med begge hender

Som den eneste deltakeren, har sagen bladet plassert rett under det loddrette håndtaket. Det gjør den like enkel å betjene med både høyre og venstre hånd, og det er et stort pluss. Alle knapper og innstillin­ger er enkle å komme til og betjene. De er også laget i rød plast, så de er lette å se.

Sagen er i det hele tatt meget gjennomfør­t. Det justerbare anlegget gir god støtte, og det fintannede bladet gir pene og rene snitt i de fleste materialer.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway