Gjør Det Selv (Norway)

Smart støvsuger på batteri

Selv om kvaliteten og sugeevnen ikke er helt på topp, klarer Einhellen seg betydelig bedre enn den lave prisen antyder. Det er også kjekt å slippe ledningen.

- Www.einhell.com PH

EINHELL TC-VC 18/20 STØVSUGER PÅ BATTERI

807 kroner på nettet

Det er en fornøyelse å slippe å trekke på en skjøteledn­ing, når for eksempel bilen skal støvsuges. Derfor ble vi også raskt begeistret for Einhells nye batteridre­vne støvsuger.

Sugeevnen (8 kPa) er ikke helt på høyde med store maskiner på ledning. Den er likevel langt bedre enn små håndstøvsu­gere, og i praksis suger den opp det meste av skitt. Den må likevel gi opp når det dreier seg om gress i gulvmatten­e på bilen.

Med i prisen på cirka 800kroner, som er imponerend­e lav, får du en slange på 1,5 meter, munnstykke­r og poser og filtere til både våt- og tørrsuging. Batteri og lader må kjøpes separat. Det kan gjøres til omkring 1200 kroner for et sett med et 3Ah batteri. For omkring 2000 kroner er du derfor i gang.

Den lille støvsugere­n har enkelte småfeil, og det er for eksempel litt vanskelig å sette i støvposen. Det trekker dog ikke inntrykket mye ned.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway