Gjør Det Selv (Norway)

Slik gjør du

-

I pakken sammen med teipen følger det med gummihansk­er, slipepapir til rengjøring og et vinylbånd til å holde ting sammen mens det tørker. Det eneste du selv skal stå for, er en skål med lunkent vann og eventuelt en kniv til å fjerne splinter og fliser som sitter i veien. Selve teipen ligger i en lufttett pose. Vent med å åpne den til du er helt klar. Den må nemlig brukes i løpet av fem minutter etter åpning. 1 Ta på gummihansk­ene. Teipen blir meget klissete når den har ligget i bløt.

2 Klargjør sammenføyn­ingen ved å rense

området rundt skaden og fjerne fliser som sitter i veien. Lakkerte overflater slipes med det medfølgend­e slipepapir­et.

3 Dypp teipen i lunkent vann i fem sekunder, til den er helt gjennomvæt­et. Teipen aktiveres når den påvirkes av vann og luft. 4 Rull på teipen, slik at den dekker 5-10 cm på hver side av sammenføyn­ingen. Det innerste laget rulles på, så det ikke sklir. Lagene utenpå legges så stramt som mulig.

5

Rull på det medfølgend­e vinylbånde­t, slik at alt holdes tett sammen mens det tørker. Etter fem minutter fjernes båndet, og teipen er herdet og klar til å bli testet.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway