Gjør Det Selv (Norway)

Den nye gangbroen isoleres

-

Vi skal legge mer isolasjon på hele loftet, og det skal selvfølgel­ig også isoleres mellom vangene i den nye gangbroen, slik at det ikke blir noen kuldebroer.

Vi legger ned isolasjons­plater mellom vangene og monterer gulvsponpl­ater oppå. Da får vi et solid og sterkt underlag å gå på – og en gangbro som kan brukes i mange år fremover.

 ??  ?? 6 Støt vangene (A) sammen. Fortsett med å montere de siste modulene av gangbroen. Modulene rettes inn, settes fast og isoleres på samme måte som den første. A A B Vangene (A) støtes inn mot hverandre, og lektene (B) monteres på undergurte­n.
6 Støt vangene (A) sammen. Fortsett med å montere de siste modulene av gangbroen. Modulene rettes inn, settes fast og isoleres på samme måte som den første. A A B Vangene (A) støtes inn mot hverandre, og lektene (B) monteres på undergurte­n.
 ??  ?? Ferdig! Nå har vi en perfekt gangbro, som holder i mange år. Det er enkelt å komme seg rundt på loftet, takket være den solide gangbroen.
Ferdig! Nå har vi en perfekt gangbro, som holder i mange år. Det er enkelt å komme seg rundt på loftet, takket være den solide gangbroen.
 ??  ?? 1 Skjær til platene (C). Vi har skåret noten av enden og delt platene i tre like lange deler. Til jobben har vi brukt en sirkelsag med føringsski­nne. Det gir perfekte, rette snitt.
1 Skjær til platene (C). Vi har skåret noten av enden og delt platene i tre like lange deler. Til jobben har vi brukt en sirkelsag med føringsski­nne. Det gir perfekte, rette snitt.
 ??  ?? 4 A
Rett inn platen (C). Alle plater skal ligge helt rett og midt på vangene (A). Skru fast platen med en 4,5 x 50 mm skrue i hvert hjørne.
4 A Rett inn platen (C). Alle plater skal ligge helt rett og midt på vangene (A). Skru fast platen med en 4,5 x 50 mm skrue i hvert hjørne.
 ??  ?? 2
ABALegg isolasjone­n på plass. Vi har planlagt at gangbroen skal være like bred som isolasjone­n vi legger mellom vangene.
2 ABALegg isolasjone­n på plass. Vi har planlagt at gangbroen skal være like bred som isolasjone­n vi legger mellom vangene.
 ??  ?? 5 Lim skjøtene. Jobb deg fremover med isolasjon og plater (C). Alle skjøter limes i noten med vanlig trelim.
5 Lim skjøtene. Jobb deg fremover med isolasjon og plater (C). Alle skjøter limes i noten med vanlig trelim.
 ??  ?? 3
ABNot
ALegg på første plate (C). Platen legges slik at noten vender frem, altså inn mot loftet.
3 ABNot ALegg på første plate (C). Platen legges slik at noten vender frem, altså inn mot loftet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway