Gjør Det Selv (Norway)

KLARGJØRIN­G

-

Før du begynner med reparasjon­en av sokkelen, er det

viktig at du får gjort den klar til arbeidet. For at du skal kunne komme ordentlig til, skal du fjerne det øverste jordlaget. Deretter skal du gå over sokkelen grundig og fjerne all løs puss, slik at du har en fullstendi­g fast bunn å bygge opp den nye sokkelpuss­en på.

 ??  ?? 1 2 3
1. Grav opp langs sokkelen. Fjern så mye i bredden, at du har god plass til å jobbe fritt. Pass på at du ikke ødelegger eventuelle kabler og rør.
2. Eventuelle kabler løftes vekk, slik at de ikke er i veien. Her støttes en kabel med en spiker i en murfuge.
3. Bank av all løs puss. Det er viktig at du kommer deg inn til helt ren og fast bunn, slik at du får et optimalt underlag å bygge opp den nye sokkelen på. Fjern heller for mye enn for lite.
1 2 3 1. Grav opp langs sokkelen. Fjern så mye i bredden, at du har god plass til å jobbe fritt. Pass på at du ikke ødelegger eventuelle kabler og rør. 2. Eventuelle kabler løftes vekk, slik at de ikke er i veien. Her støttes en kabel med en spiker i en murfuge. 3. Bank av all løs puss. Det er viktig at du kommer deg inn til helt ren og fast bunn, slik at du får et optimalt underlag å bygge opp den nye sokkelen på. Fjern heller for mye enn for lite.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway