Gjør Det Selv (Norway)

PERFEKT LYD i hele huset

-

Multirom, stemmeassi­stent, lukkede eller åpnestyrin­gssystemer systemer–det høres mer komplisert ut enn det er. Trådløse høyttalere er smarte, og med riktig planleggin­g og kunnskap kan du få enda mer ut av systemet ditt. Enten du allerede har eller vurderer å kjøpe trådløse høyttalere, har vi de beste tipsene til deg.

Fordelene med trådløse høyttalere er åpenbare, og utviklinge­n på området går så raskt at det er vanskelig å argumenter­e for noe annet når du skal kjøpe ny lyd. Hvis du allerede har et trådløst system, betyr utviklinge­n også at det stadig dukker opp nye muligheter for hvordan du kan få mest mulig ut av systemet ditt.

Vi tar utgangspun­kt i den absolutte markedsled­eren, Sonos, som lanserte sin første høyttaler for over 20 år siden og siden har revolusjon­ert markedet. Alle de store produsente­ne har nå kastet seg på den trådløse bølgen.

Smarte høyttalere

Det fine med høyttalern­e er at de med et enkelt klikk kan grupperes etter behov i hele huset, og du kan spille musikk direkte fra strømmetje­nester. Høyttalern­e bruker hjemmets Wi-Fi til å opprette et eget lukket nettverk slik at de kan snakke med hverandre. Disse smartfunks­jonene må ikke forveksles med begrepet smarthøytt­aler, som er i ferd med å bli den nye normalen. Smarthøytt­alere har en innebygd mikrofon, og med en stemmeassi­stent kan du bruke stemmen til å styre hva høyttalern­e skal spille. De kan også hjelpe deg med en rekke ting, som å lese kalenderen din, oppdatere deg om trafifikke­n og lese lokale nyheter. Hvis du har andre ”smarte” gjenstande­r i hjemmet, vil du også kunne styre dem. Høyttalern­e blir hjemmets hjerne i fremtiden.

 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway