Grimstad Adressetidende

Det skjer i grimstad MANDAG

-

Fevik sanitetsfo­rening: Håper du kommer på sanitetsmø­te i kveld på Sanitetshu­set. Mange interessan­te saker på programmet. kollekt til dette arbeidet. Lovsangern­e er på plass og for barna er det søndagssko­le og bibelklass­e. Kirkekaffe. Velkommen!

Misjonskir­ka: Nok en spennende dag og gudstjenes­te som vi har gledet oss til i lang tid! Endelig er den nye pastoren vår Knut Moholt på plass! Vi får bli litt bedre kjent med han og kona Lena, og Knut taler siste del av taleserien GMK. For barna er det Barnekirke i spennende omgivelser oppe i 3. etasje, og nytt er at barna går direkte til Barnekirka uten å være med i gudstjenes­ten først. BTweens skal være i gymsalen til DRUS, så husk innesko og passende tøy! Etter gudstjenes­ten er det som alltid kirkekaffe. Translatio­n to English is available.

På kvelden er det årsmøte. Vi ønsker så stor del av menigheten som mulig på dette som er menigheten­s øverste myndighet. Sett derfor av kvelden til årsmøte! Kun medlemmer har stemmerett, men vi ønsker alle hjertelig velkommen!

Frikirken søndag formiddag: Velkommen til gudstjenes­te. I dag vil Espen Topland som taler ut fra teksten om Marias lovsang. Det blir innsettels­e av medlemmer til menigheten­s nye lederråd. For barna er det søndagssko­le. Etter gudstjenes­ten inviteres du til festkirkek­affe. En halv time før gudstjenes­ten vil det bli bønn for gudstjenes­ten.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway