Grimstad Adressetidende

Tror han får sitt tredje opprykk med Jerv i år

Håper å spille på øverste nivå igjen

- Martin Haugen martin.haugen@gat.no

Espen Knudsen har rykket opp til 2. og 1. divisjon. Nå tror han på eliteserie­spill.

lørdagsint­ervjuet

Espen Knudsen fornyet denne uken kontrakten med Jerv. Han tror sesongen ender med opprykk nummer tre siden han kom til klubben før jul i 2011.

– Hvorfor ville du ta to nye år i Jerv?

– Jeg liker veldig godt det Jerv holder på med, og har veldig troa på det de gjør. Det er en baerekraft­ig utvikling. Det handler også om Arne Sandstø, at han satser på meg og bruker meg i den posisjonen jeg liker meg best. – Hvordan er det å kjempe om opprykk til eliten for andre år på rad?

– Det er kjempegøy. Det er sånn i OBOS-ligaen at enten kjemper du om opprykk eller mot nedrykk. Det er veldig gøy å vaere i den enden av skalaen to år på rad. Sesong to er den tøffeste. – Du har rykket opp to ganger med Jerv. Tror du opprykk nummer tre kommer i år?

– Ja, selvfølgel­ig tror jeg det. Hvis vi ikke tror på det, fortjener vi ikke å rykke opp. Hvis noen sier noe annet, lyver de. Alle vil jo opp og frem. – Hva er høydepunkt­et i din Jervkarrie­re?

– Det må vel vaere kvalikkamp­ene mot Start. Det var kjempefine rammer, og veldig mye blest rundt at lillebror møter storebror. – Hva liker du best å gjøre i helgene?

– Jeg liker å gå med kompiser og vaere med kjaeresten. Se en god film og ikke gjøre så mye. Så er jo det å spille kamp en stor del. – Hva bare må du ha om morgenen?

– Da må jeg ha en kopp kaffe. Jeg må alltid starte dagen med det. – Hva drømmer du om?

– Jeg drømmer jo om å leve av fotballen. Det er en stor drøm jeg har hatt siden jeg var liten. – Hvem ser du opp til?

– Jeg ser opp til familien min, og en del fotballspi­llere, som Sergio Ramos. Man må ha noen forbilder å strekke seg etter. – Hva provoserer deg?

– Dårlig kjøring provoserer meg veldig, for eksempel å ikke blinke. – Hva brenner du for? – Jeg har snart en bachelorgr­ad innen fornybar energi, så en grønnere hverdag brenner jeg for. – Hvis du har en dårlig dag, hva gjør du for å bli glad igjen?

– Da går jeg sammen med kjaeresten min. Og Henrik Robstad er en god kompis. Vi klarer å få hverandre opp. – Hva betyr Grimstad for deg?

– Det betyr veldig mye, saerlig på grunn av alle de fine folkene. Det er mye positivite­t rundt Jerv, og de oppturene vi har hatt. – Når er Grimstad på sitt beste?

– Det er på sommeren, når du kan gå ut på piren og ta deg en softis. – Det verste med Grimstad, da?

– Det må vaere vinteren. Det er lite folk i byen og lite folk på veiene. – Tror du det er mer mellom himmel og jord enn vi kan sanse?

– Nei, det tror jeg ikke. Det vi har fått her, er det vi har, og så får vi gjøre det beste ut av det.

 ??  ??
 ??  ?? POSITIV. I løpet av sine snart fem sesonger i Jerv har Espen Knudsen rykket opp to ganger og ned en gang. Nå tror han laget rykker opp til Eliteserie­n.
POSITIV. I løpet av sine snart fem sesonger i Jerv har Espen Knudsen rykket opp to ganger og ned en gang. Nå tror han laget rykker opp til Eliteserie­n.
 ??  ?? FORSVARSSP­ILLER. Espen Knudsen kan spille høyreback, men trives best som midtstoppe­r.
FORSVARSSP­ILLER. Espen Knudsen kan spille høyreback, men trives best som midtstoppe­r.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway