Grimstad Adressetidende

Klar for semifinale

Trenger hjelp

- Janicke Yttervik janicke@gat.no

Igland Garasjen er nå klar for semifinale i Årets Sørlandsbe­drift hvor de møter Norgesplas­ter.

Det blir Aust mot Vest, Grimstad mot Vennesla. Semifinale­n går fra søndag klokken 8 til tirsdag klokken 8 i konkurrans­en til avi- sen Faedreland­svennen.

– Jeg vet at innbyggern­e i Vennesla er skikkelige patrioter som vil stemme på sin bedrift. Det gjelder også i høyeste grad folk i Grimstad. Vi møtte stor støtte og hjelpsomhe­t i kvartfinal­en, og nå håper jeg folk er klare til å hjelpe oss igjen, sier markedssje­f i Igland Garasjen, Jan Kristian Benestad.

Igland Garasjen fortsetter engasjemen­tet mot Stine Sofies Stiftelse. De gir 5 kroner til stif- telsen for hver stemme som blir gitt til Igland Garasjen.

Benestad oppfordrer alle til å hjelpe både Igland Garasjen og Stine Sofies Stiftelse ved å sende en SMS med: Bedrift C til 03811.

– Men man må huske å gjøre det mellom søndag 0800 og tirsdag 0800, da stemmer gitt utenfor dette tidsrommet vil bli slettet, opplyser han.

Resultaten­e av duellen mellom Nymo og Red Rock var ikke offentligg­jort fredag ettermidda­g, da Adressa gikk i trykken. Torsdag kveld hadde Red Rock med sine 365 stemmer gått forbi Nymo med sine 335 stemmer, ifølge Faedreland­svennen. Det er verdt å nevne at også Red Rock har tilknytnin­g til distriktet. Bedriften lå tidligere i Grimstad, og den ble startet av studenter ved UiA i Grimstad med Christoffe­r André Jørgenvåg i spissen.

 ?? FOTO: IGLAND GARASJEN ?? FEIRET. Igland Garasjen jublet å ha tatt igjen konkurrent­en Strai kjøkken. De vant dermed kvartfinal­en, og er nå i semifinale­n i kampen om å bli Årets Sørlandsbe­drift.
FOTO: IGLAND GARASJEN FEIRET. Igland Garasjen jublet å ha tatt igjen konkurrent­en Strai kjøkken. De vant dermed kvartfinal­en, og er nå i semifinale­n i kampen om å bli Årets Sørlandsbe­drift.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway