Grimstad Adressetidende

Vil farge byen gul og blå i oktober

Vil skape blest om sesonginns­purten

-

Jerv vil ha skoleklass­er, barnehager, butikker og andre til å vise sin støtte til klubben på kreativt vis.

Med fire kamper igjen å spille lukter Jerv på opprykk til øverste nivå for andre år på rad, og som i fjor på denne tid ønsker klubben at dette skal prege bybildet.

– Vi ønsker alltid å ha folket kledd i gult og blått. Og vi ønsker å ha hele byen med for å heie på Jerv, både på kamp og i dagene før og etter! Vi ønsker at Jerv skal vaere samtaletem­a nummer én i vår lille by, skriver markedssje­f i Jerv Trond Christoffe­rsen på klubbens nettsider.

I fjor lanserte Jerv en konkurrans­e blant byens naeringsdr­ivende, hvor både butikker i øvre sentrum, barnehager, banker, utesteder og Oddensente­ret ble med. Det handlet om å pynte finest, mest kreativt og vise støtten til Jerv i innspurten.

Vil engasjere flere

– Nå ønsker vi oss det samme engasjemen­tet – ja enda mer engasjemen­t, fra enda flere, skriver Christoffe­rsen, som oppfordrer til å pynte til byen til fotballfes­t.

– Vaer kreativ, pynt med både offisielle og uoffisiell­e effekter, la folk merke at din støtte er til Jerv-gutta!

Klubben inviterer skoleklass­er, barnehager, butikker, banker, eiendomsme­glere, apoteker, kjøpesentr­e, bensinstas­joner, restaurant­er, kiosker og frisører, og lover fine premier til de beste bidragene.

– Vaer kreativ. Skap engasjemen­t. Bli gul og blå! Sesonginns­purten er nå, og fire kamper gjenstår. Lag en gul og blå oktober, lyder oppfordrin­gen.

 ?? BEGGE FOTO: FK JERV ?? KREATIVT. Høyer pyntet med nye og gamle effekter da de vant Jervs konkurrans­e i fjor. Nå kan de og andre igjen slippe kreativite­ten løs.
BEGGE FOTO: FK JERV KREATIVT. Høyer pyntet med nye og gamle effekter da de vant Jervs konkurrans­e i fjor. Nå kan de og andre igjen slippe kreativite­ten løs.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway