Grimstad Adressetidende

Ville også tatt med Trumppåenø­deøy

Morten Agnor føler seg heldig som får jobbe med hobbyene sine, film og musikk. Han hadde tatt med seg Donald Trump på en øde øy.

- LØRDAGSINT­ERVJUET

– Hvordan er det å jobbe på kulturhuse­t?

– Utfordrend­e, ingen dag er lik. Vi prøver å tenke nytt og kreativt for å markedsfør­e oss, og få folk ut av døra og inn på kulturhuse­t. Vi er veldig interesser­t i tilbakemel­dinger og ønsker. Vi setter gjerne opp trylleshow, vi, hvis det er noe folk vil ha. Gi oss beskjed, på mail eller sosiale medier.

– Hva gjør du på fritiden?

– Jeg er DJ og bookingans­varlig på Kafé Galleri, og er heldig som jobber med hobbyene mine. Når jeg har fri liker jeg å se film, slappe av, møte venner og kose meg. Søndager går jeg ofte på kino med en god kompis som heter Kjell. Det er et frynsegode at jeg ser film gratis. Det er viktig for meg å ha sett filmene, så jeg kan si hva jeg synes når folk spør.

– Hvordan er det å bo i Grimstad?

– Hyggelig, sosialt og mye som

– Nei. Jeg vokste opp i en litt religiøs familie og jeg respektere­r at folk tror noe annet enn meg. Det er viktig for meg å respektere folk som har en annen oppfatning, det gjelder både religion, politikk, legning og lignende.

– Hvor liker du å reise?

– Varme steder, som Sør-Amerika, storbyer og Sør-Europa.

– Hva lytter du helst til?

– Jeg er veldig glad i soul fra 70-tallet. Det er deilig å høre på, og gir meg hvilepuls.

– Hva provoserer deg?

– Folk som er egoistiske. Som ikke greier å sette seg inn i hvordan andre kan ha det. Alle kan jo vaere litt sånn, men det er fint å reflektere litt og komme fram til at det går an å gjøre eller tenke annerledes enn en selv gjør. gleder andre.

– Hvem ser du opp til?

Folk som ofrer noe for å hjelpe andre og skaper noe som

– Hvem ville du tatt med deg på en øde øy?

– Jeg leste et genialt svar på det spørsmålet fra avisen Arbeidets rett, der en mann ville ta en for laget og ta med seg Donald Trump. Jeg vil gjerne svare det.

– Hva ville du tatt med deg på en øde øy?

– Hvis jeg skulle ha med meg Trump, ville jeg også tatt med meg penn og papir. Jeg tror det kunne blitt en interessan­t bok.

 ?? FOTO: HANNE FEYLING ?? DJ: Morten Agnor er også discjockey.
FOTO: HANNE FEYLING DJ: Morten Agnor er også discjockey.
 ??  ?? VINTERFERI­E: Morten Agnor forteller at det er barne- og ungdomskin­o på dagtid i vinterferi­en.
VINTERFERI­E: Morten Agnor forteller at det er barne- og ungdomskin­o på dagtid i vinterferi­en.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway