Grimstad Adressetidende

Inviterer foreldre til møte

Foreldrene til fem barn som har byttet skole får nå møte ordføreren og rådmannen.

- SKOLEMILJØ Martin Haugen

Adressa har den siste tiden omtalt en sak hvor fem barn har byttet fra en barneskole til en annen i kommunen for å komme bort fra mobbing.

Torsdag fikk formannska­pet en orienterin­g om saken, etter at Arnt Gunnar Tønnessen (V) hadde foreslått å få det.

Orienterin­gen skjedde bak lukkede dører av hensyn til personvern­et.

Håper på god dialog

Tønnessen sier til Adressa at han synes orienterin­gen politikern­e fikk var god. Nå håper han et møte mellom foreldrene og ordfører og rådmann kan bidra til at det blir en god løsning på saken.

Ordfører Kjetil Glimsdal (KrF) håper det samme.

– Jeg håper vi nå kan finne frem til en måte å komme videre på, sier han.

Tror det går veien

Adressa har også snakket med faren til en av elevene som har byttet skole. Han er glad for at foreldregr­uppen nå får møte ordføreren og rådmannen samlet.

– Men det er ikke først og fremst for å fortelle vår historie vil vil møte dem, for den har vi fortalt mange ganger før. Vi vil høre hva kommunen vil gjøre nå, sier faren, som tidligere har fortalt Adressa at hans ønske er å kunne flytte sitt barn tilbake til skolen.

– Nå vil vi høre hvilke grep kommunen vil gjøre for å gjøre skolehverd­agen trygg for våre barn, sier han.

Han er nå optimistis­k med tanke på at situasjone­n løser seg.

– Jeg tror det går veien. Jeg må velge å tro det, sier han.

 ?? FOTO: KJETIL KARLSEN ?? ORIENTERIN­G: Bjørn Kristian Pedersen (foran til venstre) og skolesjef Niels Songe-Møller i samtale med Arnt Gunnar Tønnessen (stående) før formannska­pet ble orientert om saken, som dreier seg om skolemiljø ved en av kommunens skoler.
FOTO: KJETIL KARLSEN ORIENTERIN­G: Bjørn Kristian Pedersen (foran til venstre) og skolesjef Niels Songe-Møller i samtale med Arnt Gunnar Tønnessen (stående) før formannska­pet ble orientert om saken, som dreier seg om skolemiljø ved en av kommunens skoler.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway