Grimstad Adressetidende

Nå reiser Jerv til La Manga

De gule og blå fikk det tøft mot Viking på fredag. Nå venter to treningska­mper på spansk gress.

- FOTBALL b Gro A. Berg gro@gat.no

Eliteserie­laget Viking hadde full kontroll og vant 2–0 i treningska­mpen før helgen. Viking scoret to ganger på en drøy halvtime, men seieren kunne blitt langt større. De mørkeblå hadde flere stolpetref­f og et stort spillemess­ig overtak. Spesielt i første omgang var divisjonsf­orskjellen tydelig.

– Vi spilte oss etter hvert inn i kampen og var mye mer med i andre omgang enn i første omgang, oppsummere­r trener Arne Sandstø.

Viktig med god motstand

Treneren forteller at de holdt ganske bra fysisk, og at det også er positivt at de klarte å produsere sjanser i andre omgang.

– Noe som gjør at andre omgang er hundre ganger bedre enn første omgang som var passiv og dårlig, sier han.

Treneren mener også at det er viktig for Jerv å kjenne på et nivå som er høyere enn det Jerv selv har.

– Det er viktig å kjenne på at vi har mye å strebe etter ennå, sier han.

Kamptrenin­g

Onsdag drar laget til La Manga, hvor Kongsvinge­r og Fredriksta­d er motstander­e i nye treningska­mper. – Hva skal dere fokusere på der? – Nå er det mer og mer kamper, og tanken har egentlig vaert å stille mot noen lokale lag og ha ok «matching» her i Grimstad, sier treneren og legger til at det også var et ønske å bli rystet mot Viking.

– Nå blir det spennende kamper på La Manga der vi skal vaere mer med enn i kampen mot Viking, fortsetter han.

Når Jerv kommer hjem igjen skal de et- ter hvert møte Odd, før to spennende kamper mot Start og Arendal venter.

– Og så skal vi vaere klare når sesongens starter, avslutter Sandstø.

Jerv åpner årets 1. divisjon borte mot Florø 2. april. Første hjemmekamp på et Levermyr med større tribune og flomlys spilles mot Ranheim 9. april.

??  ?? TAPTE: Ulrik Berglann og co. klarte ikke å overliste eliteserie­laget Viking. Bildet er fra kampen mot Vindbjart nylig.