Grimstad Adressetidende

– Begge lag vil kjempe med nebb og klør i kveld

ArneSandst­øser fram til kampen på Fredriksta­d stadion ikveld.Hantror både Fredriksta­d og Jerv er like sultne på poeng.

- OBOS-LIGAEN Camilla Hovstø camilla@gat.no

Jerv møter Fredriksta­d borte i kveld klokken 18.

– Vi har restituert, fått i gang kropp og hode igjen. Nå er fokus på hva som skal til for å bli hakket bedre enn i lørdagens kamp, sier Jerv-trener Arne Sandstø.

Fredriksta­d er i samme situasjon som Jerv, de har ikke fått de resultaten­e de har ønsket i begynnelse­n av sesongen.

Blir trøkk

Jerv har nå fire poeng etter sju spilte kamper og ligger på 12. plass på tabellen. Fredriksta­d har tre poeng og ligger på 15. plass.

– Det blir en ny kamp som mot Kongsvinge­r, der begge lag kjemper med nebb og klør for å ta tre poeng, sier Sandstø.

Han skulle gjerne hatt kampen hjemme på Levermyr i kveld 16. mai.

– Men nå har vi dessverre hatt så dårlige resultater at vi har skremt vekk tilskuerne. Det hadde vaert fantastisk å spille her med så mange tilskuere som på første hjemmekamp­en. Men Fredriksta­d blir et godt andrevalg, der er det flest folk og mest trøkk i hele OBOS-ligaen, sier han.

Jerv var skuffet etter uavgjort på hjemmebane mot Kongsvinge­r lørdag kveld.

– Vi er fryktelig skuffet over at vi ikke klarte å ta tre poeng der. Gutta sto virkelig på og fortjente seier. All aere til dem, de er lojale og er slik de skal vaere på banen, sier Jerv-trener Arne Sandstø etter 2-2-kampen.

– Vi har ballen nesten hele tiden. Vi er det klart beste laget. Vi har klart flest sjanser. De har to skudd på mål, som de klarer å score på. Det er veldig fortvilend­e, vi var klart best, men vi får for lite ut av det vi skaper, sier treneren.

Det ble noen intense minutter før pause lørdag. Jervs Eirik Haugstad scoret i cirka 41. minutt, rett etter at han kom inn på banen.

Like etter fikk Kongsvinge­r corner og Maikel utlignet.

Alexander Lind fikk så en gylden sjanse til å score igjen men ble presset i ryggen og falt like foran mål. Publikum buet da dommeren lot spillet gå videre uten å blåse i fløyta.

– Vi blir snytt for et klart straffespa­rk. Men det får vi ikke gjort så mye med. Vi må bare sørge for å klare å holde nullen. Det er kanskje det viktigste nå framover. For vi har begynt å skape mer, og vi scorer mer. Vi har ikke tapt på fire kamper. Det må vi også ta med oss. Vi må klamre oss til det lille som er bra, også må vi vaere knallharde på effektivit­et framover, holde trøkken og markere på dødball. Det er det som skal til, sier Sandstø.

Mentalt etter mål

Etter pause kom det en reprise. Hagen headet Jerv i ledelsen i 51. minutt, men Kongsvinge­rs Mats Cato Moldskred svarte og utlignet i 58. minuttet.

Resten av kampen hadde Jerv utallige sjanser, men ballen ville bare ikke inn i boksen.

– Det er en gammel tommelfing­erregel at rett etter man har scoret, så er det lett å slappe litt for mye av og bli straffet for det. Så vi begår en slik tabbe i dagens kamp, sier Sandstø.

 ??  ?? FALT: Alexander Lind falt like før pause, trener Arne Sandstø mener han ble dyttet og at Jerv ble snytt for en straffe mot Kongsvinge­r lørdag. I kveld er det bortekamp mot Fredriksta­d.
FALT: Alexander Lind falt like før pause, trener Arne Sandstø mener han ble dyttet og at Jerv ble snytt for en straffe mot Kongsvinge­r lørdag. I kveld er det bortekamp mot Fredriksta­d.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway