Grimstad Adressetidende

Reddet poeng tross rødt

Express måtte avslutte kamppen med 10 spillere på banen etter at Amid Arezou fikk sitt andre gule for dagen i det 61. minutt.

- 3. DIVISJON Peer L. Andreassen peer@gat.no

Express klarte likevel å redde ett poeng hjemme på Fevik stadion lørdag i kampen mot Stavanger-laget Brodd. Nå ligger Fevik-laget nederst på tabellen med ett poeng etter fem kamper.

Det var bortelaget som tok ledelsen etter at det sto 0–0 ved pause. I det 50. minutt skjøt Julian Veen Uldal fra rundt 16 meter og direkte og godt plassert i mål.

Express svarte etter bare tre minutter. Mads Andås hadde et herlig frispark fra 18 meter. Ballen gikk rett i mål, og Broddkeepe­ren kunne ingenting gjøre.

Hjemmelage­t var i ferd med å komme på offensiven, da Amid Arezou fikk sitt andre gule kort på under 10 minutter. Det skjedde etter en takling på en motspiller. Dermed måtte han forlate banen en halv time før slutt.

– Billig mål imot

Målscorer Mads Andås syntes det var moro å sette frisparket i mål og var fornøyd med at Express fikk med seg ett poeng, kampen sett under ett.

– Vi starter bra i første omgang, før vi faller litt tilbake. I andre omgang får vi et billig mål imot oss. Så satte vi et høyere press, noe som ga oss muligheter. Vi var uheldig og fikk en mann utvist, men vi klarer likevel å henge med, kommentere­r Mads Andås etter kampen.

Ikke fornøyd

Trener Mattias Hortin syntes det ble en spennende kamp, men er ikke fornøyd med uavgjort og ett poeng. – Nei, vi kan ikke vaere det på hjemmebane. Men slik matchen

utviklet seg er det et greit resultat. Vi kommer tilbake etter å ha fått scoring imot oss i andre omgang, og vi er på høyde med dem selv med 10 mann. Vi forsvarer oss bra.

Neste kamp er borte mot Lura i Stavanger 20. mai.

??  ?? DAGENS MANN: Mads Andås gjør seg klar til å ta frispark fra 18 meter. Det satte han kontant og direkte i mål. Dermed utlignet Express til 1-1, noe som også ble sluttresul­tatet.
 ??  ?? UTVISNING: Dommeren ga det andre gule til Amid Arezou etter en takling mot Brodd-spilleren som ligger nede. Dermed måtte Express-spilleren forlate banen.