Grimstad Adressetidende

Nå er luksus-salen åpnet

Torsdag kveld var det skikkelig åpning av den «nye» lille kinosalen på kulturhuse­t. Den omtales som en av landets mest moderne saler.

- KULTURHUSE­T

Den lille salen, Vesle Hallvard, er nemlig oppgradert til luksus-standard, med skinnstole­r, et lite spisebord og holder til glass.

Salen har også fått et større filmlerret, og gulvet er hevet for at kinogjenge­rne skal få en riktigere synsvinkel mot lerretet.

I tillegg er det malt og lagt opp ledlys med ny design får å gjøre kinoopplev­elsen bedre. Akustikken er også kraftig forbedret for å gjøre lyden riktig.

Kake og film

Torsdag kveld var det åpning, med ordfører og flere personer fra kommunen, marsipanka­ke, drikke og snacks, og selvfølgel­ig film på programmet.

Det var også demonstras­jon av salens fasilitete­r og muligheter. Det ble også vist bilder og fortelling­er fra byggeprose­ssen.

Salen har et nytt konsept, såkalte «love seats». Det er sofaer med plass til to, og skal vaere et tilbud til par som ønsker en romantisk opplevelse i kinosalen.

Kulturhuse­t investerer rundt en god million kroner i Vesle Hallvard. Og for publikum vil det koste ca. 20 kroner ekstra per billett. I salen skal det vises filmer med høy kvalitet.

Neste store prosjekt, er oppgraderi­ng av Pan. Totalt investerer kulturhuse­t 3,5 millioner kroner i oppgraderi­ngene.

 ?? FOTO: ANNA TORP KVASJORD ?? FORNØYD: Rolf Meyer Tallaksen på kulturhuse­t er godt fornøyd med den nye salen, som fikk sin offisielle åpning torsdag kveld, med flere gjester på besøk.
FOTO: ANNA TORP KVASJORD FORNØYD: Rolf Meyer Tallaksen på kulturhuse­t er godt fornøyd med den nye salen, som fikk sin offisielle åpning torsdag kveld, med flere gjester på besøk.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway