Grimstad Adressetidende

Ikke overrasket

- Mvh Geir Hals

Ser, uten at jeg blir overrasket, at Grimstad kommune igjen mister en av sine faglig bedre ledere.

At ikke de andre lederene ser at for å unngå dette må kommunen i sitt indre forandre seg. Det er den indre gutte- og jentegjeng­en som har vaert der i «alle» år som må ta rev i seila. Det nytter ikke at en får nå rådmann som går rett inn i mønsteret og blir løpegutt for den gamle klan av kamerater.

Enserat helsesaken i Grimstad ikke er en FIA- og Somdal -sak. Det er en sak som helt og util-

slørt viser at det er Grimstad kommune som er problemet. Grimstad kommune er en kommune som fullstendi­g og helt mangler rutiner, system og ikke minst ansvar.

Helsesaken i kommunen ble dråpen i havet som skapte en storm; og den politiske og administra­tive ledelse prøvde å dysse dette ned med først administra­tive floskler, deretter pekefinger, deretter direkte angrep, deretter bakholdsan­grep og tilslutt samlet administra­sjonen og den politiske ledelsen seg og ropte (som for ca 1980 år siden) korsfest, korsfest.

Men heldigvis viser urettferdi­geheten seg denne ganger så graverende at de klarer ikke å skjule handlingen­e sine.

Min kunnskap om Grimstad kommune viser seg igjen å vaere rett, det er Grimstad kommune sine problemer. Og de klarer aldri å få orden på dette før kameratklu­bben er borte og de som skal styre, styrer og tar ansvar selv for det de gjør.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway