Grimstad Adressetidende

– Må tilbake til basic

Det ble en ny nedtur for Jerv mot serieleder Bodø/Glimt søndag ettermidda­g. Denne uka skal Sandstøs gutter laere det mest grunnlegge­nde på nytt- spille ballen fram og tilbake.

- b JERV Camilla Hovstø og Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

– Vi fikk en leksjon i tempo både med og uten ball. Uten ball ble vi altfor ofte for enkelt passert. Og når vi selv hadde ballen, ble vi altfor passive og stilleståe­nde. Vi sto og så på, i stedet for å vaere i forkant og utnytte rom, som vi vanligvis gjør. Vi gjorde det enkelt for Bodø/Glimt, sa Arne Sandstø til Adressa rett etter kampen mot serieleder Bodø/ Glimt søndag ettermidda­g.

Jervs aller første bortemøte med Nord-Norsk fotball ble tøft, og vertene fra nord vant kampen hele 4–0.

Finne seg selv

Jerv-treneren mener laget mistet troen på seg selv allerede etter noen få spilte minutter. Som kjent scoret Glimt allerede etter bare tre minutter.

– Vi fikk en smell til å begynne med når vi slapp inn på en corner. Der fikk vi oss en trøkk med en gang, og mistet litt troen. Vi fikk virkelig kjørt oss når Bodø/ Glimt tok ballen. De var sterke og gode, og vi klarte ikke å henge med, sier han. Sandstø sier stem- ningen naturlig nok var dårlig etter 4-0-tapet.

– Stemningen er alltid dårlig når vi har tapt. Nå må vi bare se fremover, og vi gleder oss til en god og lang treningsuk­e, der vi kan finne oss selv og spillestil­en vår igjen, sier han.

– Vi skal trene på å spille ballen fram og tilbake på banen. Vi må tilbake til basic. Ingenting skal gå i glemmeboke­n fra sist hjemmekamp. Da hadde vi gode bevegelser og var tydelig på hva vi ville. Det var vi ikke i Bodø. Vi må øve på helheten, sier han.

Nytt nordnorsk lag

Til helgen blir det mulig for Jerv å vise seg fra en langt bedre side enn de viste i kampen mot Bodø/Glimt. Klokken 18 førstkomme­nde søndag, er nemlig et nytt lag fra NordNorge motstander, når Troms-

dalen kommer på besøk til Levermyr. Det nyopprykke­de laget vant i helgen 1–0 over Florø, og har plassert seg på en foreløpig 7. plass på tabellen, med sine 18 poeng.

De har vunnet fem kamper,

der kun en av seierne har vaert på bortebane. De har spilt tre uavgjortka­mper, og tapt fire.

 ?? ALLE FOTO: KENT EVEN GRUNDSTAD ?? NEDTUR: Jerv-keeper Øyvind Knutsen måtte plukke ut ballen fra nettet hele fire ganger i kampen mot Bodø/Glimt. De andre Jerv-spillerne på bildet er Glenn Andersen, Nils Petter Andersen, Kristoffer Tønnessen, Erixon Danso og Espen Knudsen.
ALLE FOTO: KENT EVEN GRUNDSTAD NEDTUR: Jerv-keeper Øyvind Knutsen måtte plukke ut ballen fra nettet hele fire ganger i kampen mot Bodø/Glimt. De andre Jerv-spillerne på bildet er Glenn Andersen, Nils Petter Andersen, Kristoffer Tønnessen, Erixon Danso og Espen Knudsen.
 ??  ?? GAMLE KJENTE: Det ble ikke noe spesielt morsomt møte med gamle lagkamerat­er for Ulrik Berglann. Han har spilt i Glimt i fire sesonger.
GAMLE KJENTE: Det ble ikke noe spesielt morsomt møte med gamle lagkamerat­er for Ulrik Berglann. Han har spilt i Glimt i fire sesonger.
 ??  ?? ROT: Forsvarssp­illet til Jerv var ikke av det beste slaget i kampen mot Glimt, noe de gule fra nord utnyttet til det fulle.
ROT: Forsvarssp­illet til Jerv var ikke av det beste slaget i kampen mot Glimt, noe de gule fra nord utnyttet til det fulle.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway