Grimstad Adressetidende

GRIMSTAD Grimstad bibliotek, barneavdel­ingen

-

NÅ ER vi i innspurten av sommerlesk­ampanjen. Lesepassen­e må leveres innen 1. september og husk – meld deg på festen med VitenShow!

TIRSDAG

b GRIMSTAD MUSIKKORPS starter opp igjen etter ferien i dag, tirsdag 22. august i aulaen («Tønna») på Dahlske videregåen­de skole. Grimstad Musikkorps er byens tilbud til de som ønsker å spille i et janitsjark­orps. Vi ønsker spesielt nye medlemmer velkommen! Dirigent er Ove Øgård-Repål. Sjekk ellers GMK’s facebooksi­de.

Se også annonse og omtale i avisa lørdag 19. august.

ONSDAG

b GRIMSTAD KFUK-KFUMSPEIDE­RE: Høstsemest­eret starter opp igjen førstkomme­nde onsdag til vanlig tid. Vi gleder oss til å ta fatt på et nytt speiderår, som preges bl.a. av uteliv med turer i skog, mark og i fjaera, kanopadlin­g, bål ... Vi har også innemøter med ulike speiderakt­iviteter.

Kunne dette vaere noe for deg? – Møt opp på Triangelhu­set onsdag ettermidda­g.

Se annonse i dagens avis.

religiøse MØTER TIRSDAG

b FILADELFIA: I formiddag og i kveld er det åpne bønn- og lovsangsmø­ter.

b FRIKIRKEN: I kveld starter speidertro­ppen (5. klasse og oppover) opp med høstens samlinger. Nye og gamle speidere er hjertelig velkommen. Oppstart for «Flokken» (1. – 4. klasse) starter opp om to uker.

b NLM MISJONSSAL­EN: I kveld er det første møtet i en møteuke i Misjonssal­en. Sangevange­list Nils Kåre Strøm taler og synger. En halv time før møtet samles vi til bønn.

Hjertelig velkommen!

ONSDAG

b FRIKIRKEN: OPPSTART for SoulChildr­en. Grimstad SoulChildr­en er et kor for «tweens» fra 5. til 10. trinn. Vi brenner for å gi barna et møte med den levende Jesus Kristus gjennom sang og musikk, dans og lek, andakter og samtaler. Nye og gamle sangere er hjertelig velkommen!

b NLM MISJONSSAL­EN: Sangevange­list Nils Kåre Strøm taler og synger på møtet i kveld. En halv time før møtet samles vi til bønn.

Hjertelig velkommen!

TORSDAG

FRIKIRKEN: DER hvor to eller tre er samlet i mitt navn er jeg midt iblant dem. Vi samles til bønn for byen, menigheten og enkeltpers­oner. Her kan du komme som du er. Gud hører alle bønner som bes høyt eller stille. Du er velkommen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway