Grimstad Adressetidende

Gleder seg til en fargerik helg

Styreleder i Color Festival, Nora Kvingedal Rogne, gleder til å fargelegge byens gater i rødt, gult, grønt, blått og lilla.

- Yttervik

– Hvordan ser helgen ut?

– Grimstad har et universite­t som ligger litt for seg selv, og for studentene er det vanskelig å komme i kontakt med lokalbefol­kningen. Med denne festivalen lager man et bånd. Studentene er en stor ressurs for byen, og vi kan støtte hverandre opp. Å få de til å bli vaerende i Grimstad er viktig. Under festivalen blir alle like, og dte er ikke så nøye om man er student, barn eller voksen, alle

– Den ser fargerik ut! Vi starter på fredag med å åpne løpskontor­et i Sorenskriv­ergården. Vi har fått låne stedet til å ha lager også. Det er så utrolig godt samarbeid mellom alle i Grimstad. På lørdag er det selve dagen som vi har ventet på. Da kommer Radio Sprettert, Allegro og ordføreren som skal starte løpet. Til oppvarming på konserten har vi en medstudent, og så er det to hovedspill­ere etterpå. Etter løpet er det afterparty i samarbeid med Apotekerga­arden. Søndagen blir det å rydde opp og spyle gater.

– Hvorfor er en slik festival viktig for byen?

er like.

– Er Grimstad en bra studentby?

– Grimstad er absolutt en bra by, og alle er så positive til studentene, og det er med på å bygge opp under et godt studentmil­jø.

– Hvorfor valgte du Grimstad til å studere i?

– Jeg hadde vaert ett år i Forsvaret i Bardufoss, så jeg ville til Sørlandet. Og i Grimstad har de en linje som jeg ville gå på, innen økonomi.

– Hva gjør du i helgene det ikke er festival?

– Jeg er glad i turer, saerlig toppturer, jeg er jo fra Vestlandet. Ellers engasjerer jeg meg en del på fritiden.

– Hva leser du helst?

– Jeg er glad i såperomane­r, og så blir det veldig mye pensum. Men jeg er mest glad i lydbøker, det er litt mer effektivt.

– Er det mer mellom himmel og jord?

– Enn vi forstår? Ja, det tror jeg.

– Hvor er ditt drømmereis­emål?

– Et års backpackin­g i Asia er drømmen, og få oppleve fjellene rundt Himalaya, og en annen kultur, det er det beste med å vaere på tur.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? VIKTIG FESTIVAL: Styreleder Nora Kvingedal Rogne tror Color Festival er viktig for byen.
FOTO: PRIVAT VIKTIG FESTIVAL: Styreleder Nora Kvingedal Rogne tror Color Festival er viktig for byen.
 ??  ?? FARGELEGGE­S: Lørdag ettermidda­g skal byens gater farges.
FARGELEGGE­S: Lørdag ettermidda­g skal byens gater farges.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway