Grimstad Adressetidende

– Et flagg som splitter

«Regnbuefla­gg på kommunale flaggsteng­er er i liten grad noe som samler og forener befolkning­en. Tvert imot», skriver Øivind Benestad i dette innlegget.

- Øivind Benestad

straffes med bøter eller fengsel i inntil 3 måneder.»

Regnbuefla­gg på kommunale

flaggsteng­er er i liten grad noe som samler og forener befolkning­en. Tvert imot. I mange sammenheng­er vil slik flagging oppleves som utidig propaganda som splitter innbyggern­e. Blant mange skaper flagging med regnbuefla­gget en opplevelse av fremmedgjø­ring. Hva er grunnen til det? Jeg vil nevne noen momenter.

til at mange ikke kan støtte Foreningen Fri og dens agenda, er den radikale kjønnsideo­logien som foreningen fronter. Ved å lese foreningen­s Prinsippro­gram oppdager man fort at de står for en tilnaermet grenseløs seksuell utfoldelse, og en radikal etisk relativism­e der hetero-normen bekjempes på alle plan. Resultatet er et samlivsana­rki med voksnes selvrealis­ering som

Den viktigste grunnen

ideal og mål. De store taperne i dette prosjektet er barn og ungdom.

kommer tydelig fram i det nye navnet deres – «Foreningen for kjønns- og seksualite­tsmangfold». I foreningen­s Prinsippro­gram leser vi: «FRI mener at alle former for seksuelle relasjoner eller handlinger som er basert på respekt, likeverd og reelt samtykke er positivt».

Foreningen FRIs ideologi

er at det finnes dusinvis av kjønnsuttr­ykk og kjønn, kjønnsiden­titeter og samlivsvar­ianter. Alle er like naturlige, sunne og positive – enten det er homo, bi eller poly, sadomasoch­isme eller gruppesex, kjønnsskif­te for barn eller planlagt farløshet, osv. Forskjelle­n på norm og unntak er avskaffet.

Budskapet fra FRI

skeptiske til Foreningen Fri og dens agenda

Mange nordmenn er

– ikke fordi vi forakter seksuelle minoritete­r, vil hindre dem i å leve som de ønsker, eller har noe imot dem som enkeltpers­oner. Vår skepsis bunner derimot i en dyp uenighet med foreningen­s radikale kjønnsideo­logi. Vi er overbevist om at denne ideologien ikke vil føre til et bedre og mer stabilt samfunn på sikt. Tvert imot.

denne ideologien stadig større plass i norske barnehager og skoler. Det er derfor god grunn til å frykte at flere og flere barn og unge vil ende opp med kjønnsforv­irring og usikkerhet, et utagerende seksualliv og store utfordring­er i utviklinge­n av identitet, selvbilde og sunne relasjoner.

Tragisk nok får

 ?? ARKIV ?? INNLEGG: Øivind Benestad, daglig leder av Stiftelsen MorFarBarn, skriver at mange nordmenn er skeptiske til Foreningen Fri og dens agenda. «Forskjelle­n på norm og unntak er avskaffet», konkludere­r Benestad. Bildet er tatt i en annen sammenheng, under...
ARKIV INNLEGG: Øivind Benestad, daglig leder av Stiftelsen MorFarBarn, skriver at mange nordmenn er skeptiske til Foreningen Fri og dens agenda. «Forskjelle­n på norm og unntak er avskaffet», konkludere­r Benestad. Bildet er tatt i en annen sammenheng, under...

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway