Grimstad Adressetidende

Nye korledere

Torun Fløistad Rike og Gunnar Edvard N. Gundersen er de nye lederne i barnekoret Koriander i Grimstad kirke.

- FRITID

De starter høstsemest­eret med å ønske gamle og nye medlemmer velkomne til første øvelse torsdag ettermidda­g.

Koriander er et kor for gutter og jenter som har begynt på skolen. Chili er en del av Koriander, men for gutter og jenter fra 5.-7. Klasse.

Øver sammen

– Nytt dette semesteret er at hele Koriander øver samtidig omtrent annenhver torsdag også holder Chili på 45 min lengre enn de yngre i Koriander, forteller Torun Fløistad Rike som er den nye dirigenten i koret. Hun er til daglig kantor i Grimstad kirke og har erfaring som dirigent for både Barnegospe­l og Marienlyst skoles pikekor.

– Og man skal slett ikke undervurde­re erfaringen som mor til tre gutter heller, ler hun.

Mens det musikalske ansvaret for koret ligger hos kantoren skal den nye menighetsp­edagogen Gunnar Edvard N. Gundersen ha ansvar for organiseri­ngen.

– Min styrke ligger ikke akkurat på det musikalske, smiler han og fortsetter:

– Alle spørsmål som ikke handler om noter og sang kan jeg svare på. Jeg gleder meg veldig til å bli med å videreføre det gode korarbeide­t som er gjort for skolebarna i Grimstad kirke fra før.

Opptre forskjelli­ge steder

Torun og Gunnar Edvard tror og håper at øvelsene skal bli morsomme å vaere med på, men mener det er ekstra gøy når koret skal opptre.

– Allerede i midten av september har vi første opptreden når vi skal synge på Grimstad menighets høsttakkef­est. Det fortsetter utover høsten hvor koret skal synge flere steder før semester avsluttes med to store høydepunkt. Å synge julen inn med resten av Grimstad kirke og vaere en stor del av den første gudstjenes­ten i Grimstad kirke på selveste juleaften, forteller Gunnar Edvard.

– Også må vi ikke glemme at de som er med i Chili kan bli med på SoulChildr­en festival i Kristiansa­nd i oktober. Det er en kjempehapp­ening, legger Torun til.

Begge håper mange har lyst til å bli med i koret og ønsker både erfarne medlemmer velkommen til nytt semester og ønsker helt nye også hjertelig velkommen.

– Vi skal ta godt i mot alle som har lyst til å vaere med i koret. Vi gleder oss! Kor er gøy – bli med, avslutter de begge.

 ??  ?? ØNSKER VELKOMMEN: Kantor Torun Fløistad Rike og menighetsp­edagog Gunnar Edvard N. Gundersen er de nye lederne for barnekoret Koriander i Grimstad kirke. De ønsker velkommen til høstens første øvelse torsdag ettermidda­g.
ØNSKER VELKOMMEN: Kantor Torun Fløistad Rike og menighetsp­edagog Gunnar Edvard N. Gundersen er de nye lederne for barnekoret Koriander i Grimstad kirke. De ønsker velkommen til høstens første øvelse torsdag ettermidda­g.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway