Grimstad Adressetidende

Samlet 42 turnere på årets turncamp

Selv om det er høstferie, trenger man definitivt ikke å bare ta det med ro. Det viste tydelig 42 unge turnere denne uka.

- TURN Anna Torp Kvasjord

42 unge turnere i alderen 6–12 år, har vært samlet i Iglandhall­en denne uken. GTIF har arrangert turncamp.

De tre første dagene i høstferien, var de nemlig i full aktivitet i Iglandhall­en. Der trente de nesten fem timer hver dag, med varierte turnøvelse­r.

GTIF arrangerte nemlig turncamp for barn i alderen 6–12 år.

– De fleste som er her, er fra egen klubb, men det er noen her som kommer fra andre klubber også. Men det er turnere alle sammen, forteller Anne Kjersti Wiig, som er daglig leder i klubben.

Solid trenerteam

Det er andre året på rad at GTIF arrangerer en turncamp i høstferien, og tilbudet er populært.

– Vi hadde noe lignende tre dager før skolen begynte også, og det blir jo en slags SFO det her. Vi har jo lekt med tanken på å få til en fast SFO-ordning her, men vi har ikke konkludert med noe ennå, sier Wiig.

På campen var det ulike aktivitete­r de skulle igjennom, og barna fikk også velge litt hvilken aktivitet de ville holde på med. Å ha det moro var hovedfokus­et.

Klubben stilte med i alt ni trenere, så de 42 barna på campen fikk god og tett oppfølging.

Overraskel­se

En av dem som var på turncamp, og som så ut til å kose seg stort, var Seline Pedersen Bjerkås (9). Hun tilhører til vanlig en av aspirantgr­uppene i klubben, og valget med å komme på turncamp, det var lett.

– Jeg er veldig glad i turn, og synes det er veldig gøy. Derfor er jeg her, smilte hun.

Dagene hadde vært innholdsri­ke og morsomme, og selv om hun imponerte på bommen for Adressas utsendte, ved å slå flotte hjul, var det ikke det hun selv syntes hadde vært det morsomste disse dagene.

– Det morsomste har vært å hoppe på trampoline­ne, sier hun. I tillegg til gode treningsøk­ter fikk barna utdelt egen camp-T-skjorte, og de fikk selvsagt servert mat.

– Vi har tre pauser i løpet av dagen. På morgenen er det frukt og grønnsaker, før det er varmmat til lunsj litt senere.

Avslutning­svis har ungene fått en liten overraskel­se, og jeg kan vel si så mye som at Berg- shaven har vært veldig snille og sponset oss med det, smiler Anne Kjersti Wiig.

 ??  ??
 ??  ?? KOSTE SEG: Seline Pedersen Bjerkås viste fram ferdighete­ne sine i bom, og fortalte at det var moro på turn-camp.
KOSTE SEG: Seline Pedersen Bjerkås viste fram ferdighete­ne sine i bom, og fortalte at det var moro på turn-camp.
 ??  ?? FREERUN: Freerun-guttene viste mange flotte triks, da de øvde på en av trampoline­ne i hallen.
FREERUN: Freerun-guttene viste mange flotte triks, da de øvde på en av trampoline­ne i hallen.
 ??  ?? SVINGSTANG: Cathrine Gusdal (10) og Natalie Larsen (9) får god hjelp av Aurora Lauritzen Andresen i svingstang­a.
SVINGSTANG: Cathrine Gusdal (10) og Natalie Larsen (9) får god hjelp av Aurora Lauritzen Andresen i svingstang­a.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway