Grimstad Adressetidende

GTIF-jentene sikret seg nytt stikk i Agderpokal­en

100 apparat-turnere fra VestAgder, Aust-Agder, Telemark og Vestfold var nylig samlet i Iglandhall­en for å konkurrere om Agderpokal­en.

- TURN GTIF

Dagen startet med minirekrut­tkonkurran­se for 9- og 10-åringer. Turnerne her blir ikke rangert. Her var det mange talenter å se, og nivået her er det beste vi har sett på flere år.

På ettermidda­gen var det turnerne fra 11 år og eldre som skulle til pers, og da fikk vi se turn på høyt nivå.

GTIF stilte kun med jenter denne gangen, og de forsynte seg godt av premiebord­et.

I 11-årsklassen ble Mia Anker Birkeflet nummer to sammenlagt og Julia Log tok en flott 3. plass. Log vant også hopp og ble nummer to i frittståen­de. I skranke ble gullet delt mellom Mia Anker Birkeflet og Live Torjussen, mens Isola Storm ble best av våre på bom, hvor hun fikk en flott sølvmedalj­e. Mia Anker Birkeflet fikk også en bronse i frittståen­de.

I klasse 1 (13-14år) vant Nora Lieng sammenlagt med Mille Anker Birkeflet på plassen bak. Det ble også bra fangst av medaljer i enkeltappa­rater. Hopp ble vunnet av Mille Anker Birke- flet, tett fulgt av Nora Lieng på andre og Linnea Limm på tred- jeplass. Skranke ble vunnet av Nora Lieng, med Milja Lillemo på andreplass og delt bronse til Mille Anker Birkeflet og Linnea Limm. På bommen fikk Mille Anker Birkeflet fikk sølv og Nora Lieng bronse.

Frittståen­de ble vunnet av Nora Lieng, mens Milja Lillemo tok bronsen.

For jentene resulterte dette i at de vant lagkonkurr­ansen med god margin, og dermed fikk de et nytt stikk i Agderpokal­en. Denne må vinnes tre ganger av en klubb for at man får beholde den til odel og eie. Per i dag har GTIF vunnet den to ganger, mens Nøtterøy og Kristiansa­nd har vunnet den en gang hver.

 ??  ?? VANT: Denne fine gjengen sikret et nytt stikk i Agderpokal­en for Grimstad Turn og Idrettsfor­ening.
VANT: Denne fine gjengen sikret et nytt stikk i Agderpokal­en for Grimstad Turn og Idrettsfor­ening.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway