Grimstad Adressetidende

Sørget for hotell i saerklasse

Richard Nordahl og Rune Nøstvik får toppscore av hotelldire­ktøren, etter at de vikarierte for henne lørdag.

- UNDERHOLDN­ING Anna Torp Kvasjord

Lørdag var dagen kommet da radioverte­ne Richard Nordahl og Rune Nøstvik skulle ta over Grimstad hotell. Hotelldire­ktør Berit Lunde var satt på sidelinjen, og var parat i tilfelle ting skulle skjaere seg. Det gjorde det definitivt ikke.

– Jeg har jobbet i denne bransjen hele mitt arbeidsliv, og dette arrangemen­tet henger kolossalt høyt. Arrangemen­tet fikk veldig god mottakelse av folk i byen, og alle har kost seg veldig. Dette er en dag vi veldig gjerne vil gjenta, sier hotelldire­ktør Berit Lunde.

Sju foredrag

Dagen startet med brunsj, før det var tid for sju inspireren­de, oppklarend­e, og innholdsri­ke foredrag. Her fikk man høre om overgangsa­lderen, kiroprakto­r Lise Lothe pratet om et liv i bevegelse, vi fikk høre om Jervs eventyrlig­e vei til OBOS-ligaen, om livet i lokalavisa, Homborsund Bryggeri, Gullsmed Unni Storm Johansen fortalte om 25 år som håndverker, og man fikk laere hvordan man bruker en hjertestar­ter.

Dagen ble avsluttet med en fantastisk tapasbuffé, som de innleide kokkene Ivan Stewart og Thomas Bronken fra Scandic Hotell i Sandefjord serverte i samarbeid med hotellets egen kokke-stab.

– Det var synd ikke flere fikk med seg maten. Det var virkelig luksus-tapas, sier Berit Lunde. Rundt 80 personer var på plass på middagen på kvelden.

Dyktige direktører

I løpet av hele dagen skal det ha vaert innom rundt 150 personer, ifølge arrangøren.

– Det var en fantastisk bra dag, og Rune, Richard og jeg har pratet om at dette må vi gjøre igjen, og kanskje gjøre til en fast tradisjon, sier Lunde.

– Hvordan klarte disse radiomenne­ne seg som hotelldire­ktører? Måtte du hjelpe dem med mye?

– Det var kun en gang jeg måtte hjelpe dem med noe teknisk utstyr, men uten om det klarte de seg utrolig godt. De gikk inn i rollen som hotelldire­ktører hundre prosent, pratet med gjestene og var hjelpsomme og hyggelige mot alle som var innom dørene. De bydde på seg selv, og klarte seg veldig godt, sier direktør Berit Lunde, som innrømmer at å kun vaere flue på veggen på sitt eget hotell, var en rar, men spennende og fin ny opplevelse.

 ?? FOTO: PEER ANDREASSEN ?? ØL: Daglig leder Alf Olav Øye holdt et av foredragen­e, og serverte ellers øl fra Homborsund bryggeri.
FOTO: PEER ANDREASSEN ØL: Daglig leder Alf Olav Øye holdt et av foredragen­e, og serverte ellers øl fra Homborsund bryggeri.
 ??  ?? FULL KONTROLL: Richard Nordahl og Rune Nøstvik likte livet som hotelldire­ktører. De hadde full kontroll på det en hotelldire­ktør skal ha full kontroll på.
FULL KONTROLL: Richard Nordahl og Rune Nøstvik likte livet som hotelldire­ktører. De hadde full kontroll på det en hotelldire­ktør skal ha full kontroll på.
 ??  ?? HJELP: Hotelldire­ktør Richard Nordahl hjalp selvsagt til da Cosmo Collett fikk problemer med teknikken før sitt foredrag.
HJELP: Hotelldire­ktør Richard Nordahl hjalp selvsagt til da Cosmo Collett fikk problemer med teknikken før sitt foredrag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway