Grimstad Adressetidende

Brukte dagen derpå i studio

Lisa Børud røk ut av NRK-programmet Stjernekam­p lørdag kveld, men var ikke så veldig skuffet.

- UNDERHOLDN­ING Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

– Det er selvfølgel­ig litt kjipt å ikke få vaere med helt til slutten, men jeg er så takknemlig for det jeg har fått vaert med på, og for alt jeg har laert ved å vaere med på dette. Så jeg har det egentlig veldig fint altså, sier hun til Adressa, dagen derpå.

Hun leverte et glitrende nummer, da sangerne skulle synge en sang fra en musikal, og høstet gode kritikker, og fikk gode anmeldelse­r for sitt sang- og dansenumme­r til sangen Footloose, fra musikalen Footloose.

Hun leverte også flott med reggaelåte­n «Make You Rock» av Queen Ifrica.

– Jeg er glad jeg fikk avslutte på den måten jeg gjorde, og jeg har tenkt lenge på at jeg hadde lyst til å komme så langt at jeg fikk vaere med på musikalkve­lden, for da ville jeg gjøre et nummer med både sang og dans, så det var moro, sier hun.

Hiphop var høydepunkt­et

Lisa Børud synes det var en veldig bra kveld, og er ikke bitter for at hun ikke gikk videre.

– Lørdagen var skikkelig fin, og det var en spesiell fin stemning da. Alle gjorde det skikkelig bra også, så det var moro. Det er gøy at det er så utrolig flinke folk med, og at nivået er så høyt. At jeg har kommet så langt i konkurrans­e med alle disse menneskene synes jeg er en seier i seg selv. Dessuten er jeg jo ti år yngre enn de andre som er med, så jeg har selvsagt litt mindre erfaring. Så nei, jeg er superfornø­yd jeg altså, sier hun.

Lisa Børud kan se tilbake på mange fine uker i Stjernekam­p. Høydepunkt­et var hiphop-kvelden.

– For meg er det hiphopen

som står høyest, og så var det også gøy med musikalen. Men hiphopen er den jeg har fått mest tilbakemel­dinger på, og da satt laereren min i salen også. Siden jeg danser hiphop, så var jo dette en sjanger jeg liker veldig godt, sier hun.

Mer TV-tid

Nå skal Børud tilbake til hverdagen igjen.

– Det blir en ganske annerledes hverdag nå, hvor jeg skal tilbake på skolebenke­n. Så tenker jeg at jeg skal hjem til mamma neste helg og bare slappe av. Det skal bli deilig.

– Blir det sofaen og Stjernekam­p på tv neste lørdag da eller?

– Det er klart jeg må følge med, det kommer til å bli rart å se det på skjermen, sier hun.

Neste uke skal deltakerne gjennom sjangerne disko og joik, og sistnevnte sjanger er Børud nokså glad for at hun slipper.

– Jeg har ikke peiling på joik, det blir litt som opera egentlig, så det var kanskje like greit å ryke ut nå, ler hun.

– Hvem håper du vinner Stjernekam­p?

– Åh, det er vanskelig å si, for jeg har blitt så utrolig glad i alle sammen. Men jeg tror nok jevnt over at Adam er den sterkeste. Når det er sagt har jo Didrik gjort det vanvittig bra de siste gangene, og Ida Maria er jo bare et fyrverkeri, og har et vanvittig bra scenetekke, som fanger seerne veldig. Jeg aner virkelig ikke hvem som vinner, sier hun.

Lisa Børud var i studio da Adressa pratet med henne søndag ettermidda­g. Hun er med og spiller inn en video til en animasjons­film som er spilt inn iUSA.

– Fremover blir det litt av hvert jeg skal vaere med på. Jeg skal blant annet vaere med på TV2 sitt juleprogra­m Håp i ei gryte i desember, og litt av hvert. Og så må jeg fokusere på å fullføre skolen, som jeg har et halvt år igjen av, avslutter hun.

 ?? FOTO: JULIA MARIE NAGLESTAD, NRK ?? INNBITT: Lisa på hiphop-kvelden.
FOTO: JULIA MARIE NAGLESTAD, NRK INNBITT: Lisa på hiphop-kvelden.
 ?? FOTO: NRK ?? ROCK: Lisa Børud sang Foo Fighters da deltakerne i sjangeren rock.
FOTO: NRK ROCK: Lisa Børud sang Foo Fighters da deltakerne i sjangeren rock.
 ?? FOTO: NRK ?? AKUSTISK: Her synger Lisa i den akustiske disiplinen.
FOTO: NRK AKUSTISK: Her synger Lisa i den akustiske disiplinen.
 ?? FOTO: JULIA MARIE NAGLESTAD, NRK ?? STERK DEBUT: Lisa gjorde det meget bra i Stjernekam­p. Her fra debuten og første program, der hun markerte seg på en flott måte.
FOTO: JULIA MARIE NAGLESTAD, NRK STERK DEBUT: Lisa gjorde det meget bra i Stjernekam­p. Her fra debuten og første program, der hun markerte seg på en flott måte.
 ??  ?? SHOW: Fevikjenta Lisa Børud viste at hun både er en dyktig sanger, og danser da sangerne var innom musikal-sjangeren.
SHOW: Fevikjenta Lisa Børud viste at hun både er en dyktig sanger, og danser da sangerne var innom musikal-sjangeren.
 ?? FOTO: JULIA MARIA NAGLE- ??
FOTO: JULIA MARIA NAGLE-

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway