Grimstad Adressetidende

– Nå må folk støtte opp om kvinnefotb­allen

Det blir en svaert spennende sesongavsl­utning for Amazon, etter at de nok en gang gikk på et knepent bortetap i helgen.

- 1. DIVISJON Anna Torp Kvasjord

Malene Oland Haugen har hatt en god høstsesong for Amazon, og borte mot Byåsen søndag ettermidda­g, viste det unge fotballtal­entet igjen hva hun er god for. Hun sørget for både 1-0- og 2-0-ledelse til Amazon før halvtimen var spilt.

Dessverre for Amazon datt de litt i sammen rett før hvilen, og trønderne reduserte, utlignet og tok føringen i kampen før dommeren blåste til pause.

Etter hvilen ble det ingen mål, og sluttresul­tatet ble 3–2.

– I likhet med flere kamper vi har spilt i det siste, så ledet vi, men så datt vi litt i sammen før pause. Vi vet hvor skoen trykker, og hva vi må jobbe med, men de tingene tar vi internt, sier Tommy Egeli, som er trener for Amazon.

Mistet mange profiler

Amazon har mistet en del spillere siden sesongstar­ten, og det er ikke tvil om at det er noe de merker.

– Vi har mistet flere spillere som alle hadde vaert profiler på vårt lag. Vi har deretter fått inn spillere som tåler å spille på en arena som andre 15-16-åringer ikke kan, så vi har det vi har. Når det er sagt, så synes jeg spillerne viste en utrolig moral i denne kampen og de viste en skikkelig stå på-vilje til å klare det. Dessverre var ikke det nok, sier Egeli.

Spennende uker

Amazon har igjen to kamper av årets sesong. Søndag 29. oktober møter de bunnlaget Kongsvinge­r hjemme på Levermyr, mens serieleder Lyn er motstander på Kringsjå kunstgress lørdag 4. november. Egeli mener at hjemmekamp­en mot bunnlaget Kongsvinge­r ikke nødvendigv­is blir avgjørende.

– Den er ikke avgjørende, men den kan sette oss i en veldig god posisjon. Men det kan også hende vi trenger poeng på bortebane mot Lyn. Nå må folk fra både Aust-Agder og VestAgder støtte opp om damefotbal­len, og gi oss den støtten vi trenger på hjemmebane. Vi slo Kongsvinge­r i vårkampen, og harlysttil­åviseatvie­retveldig vanskelig lag å slå på hjemmebane på Levermyr. Vi har troen på at de skal slite på vårt naturgress, sier Egeli.

 ?? ARKIVFOTO ?? SCORET: Malene Oland Haugen har hatt en god høstsesong, og scoret to mål for Amazon søndag. Likevel tapte jentene borte mot Byåsen.
ARKIVFOTO SCORET: Malene Oland Haugen har hatt en god høstsesong, og scoret to mål for Amazon søndag. Likevel tapte jentene borte mot Byåsen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway