Grimstad Adressetidende

– En forferdeli­g opplevelse

– Et pinlig resultat, oppsummere­r Arne Sandstø søndagens kamp mot Ull/Kisa.

- JERV Anna Torp Kvasjord

Jerv ble knust hele 7–1 av et svaert effektivt Ull/Kisa-lag søndag.

– Det her er et pinlig resultat først og fremst. Jeg tror ikke vi spillmessi­g har skapt så mye på bortebane før i år, som vi gjorde i førsteomga­ng, men vi var ekstremt svake i eget duellspill, og slapp de til på dødball. De scoret på de tre muligheten­e de

I pausen pratet Jerv om å fortsette det som var bra, og stå opp i duellspill­et sitt og ta et steg fram og ikke tilbake på dødballene.

– Det var rart å gå til pause med det resultatet, og det var selvsagt altfor dårlig. Vi var naturlig nok skuffet, men samtidig sugne på å vinne andreomgan­gen. Da de scoret sitt fjerde for dagen falt vi helt fra hverandre, og vi mistet troen. Vi fikk ikke noe flyt i noe av det vi gjorde, og det var definitivt ikke dagen vår til å score mye mål, sier Jerv-treneren.

Han gjorde flere endringer i startellev­eren fra sist kamp. Blant annet kom unggutten Halvor Hovstad inn i midtforsva­ret.

– Vi stilte med de vi har drillet hele uken, og som over tid har vist at er det beste valget, sier Sandstø.

Han forteller at spillerne nå er langt nede etter stortapet.

– Det er klart det her er en forferdeli­g opplevelse, og det er tøffere enn folk kanskje tror. Det er blytungt. Når det er sagt så må jeg bare skryte av Svaberget, som var helt outstandin­g i dag. Det var virkelig imponerend­e hvordan de støttet oss gjennom hele kampen, sier Jerv-treneren.

Nullstille

Neste helg håper Jerv på fulle tribuner, når Bodø/Glimt kommer til Levermyr. Klubben deler ut gratisbill­etter for å lokke folk på kamp.

– Jeg tror folk vet at det svinger i fotball, og jeg håper ikke vi har skremt bort folk på bakgrunn av dette resultatet. I Jerv er vi så heldige å ha supportere som er positive, og som er glade i å gå på kamp, så jeg tror det blir godt oppmøte til tross for dette stygge resultatet, sier Sandstø.

– Hvordan skal du få guttene til å glemme denne kampen?

– Vi får håpe det går over av seg selv. Kampen skal sees mandag morgen, og da skal vi gå igjennom plusser og minuser. Men ja, et så stygt resultat vil nok sitte i guttene langt utover uken, men alle vet hva de må gjøre for å nullstille, så vi må bare på an igjen og jobbe, så skal vi vaere klare til helgen igjen, avslutter en svaert skuffet Jerv-trener.

 ?? ARKIVFOTO ?? TAP: Jerv ble rett og slett knust av Ull/Kisa søndag kveld. Dette bildet er fra en annen nedtur tidligere i år.
ARKIVFOTO TAP: Jerv ble rett og slett knust av Ull/Kisa søndag kveld. Dette bildet er fra en annen nedtur tidligere i år.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway