Grimstad Adressetidende

Express sikter seg inn på førsteplas­s

Express basket er klare for sesongens første kamp onsdag. Ambisjonen er å bli best i divisjonen.

- BASKETBALL

Basketball­sesongen er endelig i gang i på Sørlandet igjen og IL Express er klar!

Over 35 medlemmer delt opp over fire alderstrin­n trener hver uke Holvika- og Fevikhalle­n.

Som i fjor blir denne sesongen meget spennende for IL Express. Det er planlagt en rekke easybasket-turneringe­r på hele Sørlandet. Senior herrer (med flere spillere fra UIA) fortsetter å spille regional 1. divisjon og setter som mål å innta førsteplas­sen etter mange år på andre og tredjeplas­s.

Noen av våre spillere på aldersbest­emte lag er også uttatt til spill på regionslag­et og nasjonale treninger og til NM-kvalik. Sist men ikke minst: damelaget setter seg igjen som mål å vinne Sørlandets­cupen, Pirates cup i juni for fjerde år på rad. Vi følger spent med!

Vil utvikle miljøet

Klubbens hovedfokus for 2017/2018-sesongen er et utvidet samarbeid med regionen for videreutvi­kling av basketball­miljøet på Sørlandet. Det innebaerer tilrettele­gging av idretten i skolene. Dersom du har du lyst å spille basketball eller om vi besøker din skole, ta kontakt med IL Express.

Husk onsdag 18. oktober klokken 20.30, for da er det første kampen i 1. div-seriespill­et for senior herrer mot Kristiansa­nd Studentidr­ettslag (KSI). Det skjer i Holvikahal­len i Grimstad og inngang er gratis for alle. Ta med barna og venner for en spennende kveld.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? SATSER: (Rad 1 fra venstre): Charly Berthod, Mathias Hellesmark, Kjetil Hanson og (Rad 2): Martin Jakimovski, Erik Johnsen, Andreas Hauland Naess, Simen Urianstad på seniorlage­t for herrer satser høyt i år. Ikke på bildet: Henrik Johnsen, Jonas Boneng, Žadvydas Kasperavič­ius, Hans Eric Fritzen Prestårhus, Thomas Brossamain, Nick Savaris (Trener).
FOTO: PRIVAT SATSER: (Rad 1 fra venstre): Charly Berthod, Mathias Hellesmark, Kjetil Hanson og (Rad 2): Martin Jakimovski, Erik Johnsen, Andreas Hauland Naess, Simen Urianstad på seniorlage­t for herrer satser høyt i år. Ikke på bildet: Henrik Johnsen, Jonas Boneng, Žadvydas Kasperavič­ius, Hans Eric Fritzen Prestårhus, Thomas Brossamain, Nick Savaris (Trener).

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway